2070S Gaming X’i iade etmeli miyim?

Cuma sipariş ettiğimi ve faturasının daha yeni geldiğini belirttim. Ben hiçbir yerde online faturanın kargodan sonra geldiğini duymadım açıkcası.
Anladım dostum çok alışveriş yapmamışsın demek ki internetten o zaman. Fatura üründen sonra gelebilir. Bu çok olağan bir şey.

Son düzenleme:
Dostum senin söylediğin 14 gün satıcı için geçerli. Bir hafta on gün içerisinde kargoya ürünü vermek zorundasın.
T.C. Ticaret Bakanlığı Al bizzat sitesinden oku. Bak madem kendinden bu kadar eminsin 13 ya da 14. gün ver ürünü kargoya gör bakalım iade alıyorlar mı. 😄

Hadi sen Kurtlar Vadisi izle bizi sal. 😄 😄
Daha bugün aradım İnceHesap’ı başka bir iade işlemim için ve 14 geçmediyse kargolayabilirsiniz dendi?

Dosya Ekleri

• 3029C0BA-8BA5-477A-B131-B84E35E25967.jpeg
    3029C0BA-8BA5-477A-B131-B84E35E25967.jpeg
    43,2 KB · Görüntüleme: 40
Daha bugün aradım İnceHesap’ı başka bir iade işlemim için ve 14 geçmediyse kargolayabilirsiniz dendi?
Valla dostum ilk başta ürünleri 1 hafta kullanıp kullanıp keyfi gönderenler var onlardan olduğunu sandım, sen kendini düzgünce ifade ettiğin zaman bende güzelce iade et tabii ki dedim.
Sonra sana bizzat kanunen haklarından bahsettim, daha yeni mesajları silinip engel yiyen arkadaşla bir olup anlamsız bir laf sokma çabasına girdin. Anlamadım ama dediğim gibi bir hafta, on gün içerisinde ürün kargoya vermiş olman faydana. İstersen 14 günde olup olmadığını deneyimleyip test edebilirsin alıyorlar mı diye. Karar senin.

Valla dostum ilk başta ürünleri 1 hafta kullanıp kullanıp keyfi gönderenler var onlardan olduğunu sandım, sen kendini düzgünce ifade ettiğin zaman bende güzelce iade et tabii ki dedim.
Sonra sana bizzat kanunen haklarından bahsettim, daha yeni mesajları silinip engel yiyen arkadaşla bir olup anlamsız bir laf sokma çabasına girdin. Anlamadım ama dediğim gibi bir hafta, on gün içerisinde ürün kargoya vermiş olman faydana. İstersen 14 günde olup olmadığını deneyimleyip test edebilirsin alıyorlar mı diye. Karar senin.
Hocam ben de işimi riske atmam zaten 14 günü bekleyerek ama ilk mesajınızda ön yargı ile yaklaşmanız beni fazla irite etti. Öneriniz için teşekkürler zaten 14 gün kargo elime ulaşınca başlıyor diye biliyorum.

Hocam ben de işimi riske atmam zaten 14 günü bekleyerek ama ilk mesajınızda ön yargı ile yaklaşmanız beni fazla irite etti. Öneriniz için teşekkürler zaten 14 gün kargo elime ulaşınca başlıyor diye biliyorum.
İleride sıfır kutusunda aldığın bir ürünün kullanıldığını anladığın ve iade edemediğin zaman ne yapmaya çalıştığımı anlarsın.

Başınıza geldiyse üzüldüm adınıza.
Başıma gelmedi ama gelenlerin olduğunu biliyorum. Kimisi var alıyor binlerce liralık kartı bir hafta üzerine binip tepinmediği kalıyor kart ile ardından iade etme yoluna gidiyor. Böylelerini hoş görmemek lazım, doğru biraz fevri çıktım bende. Sende kusura bakma.

Başıma gelmedi ama gelenlerin olduğunu biliyorum. Kimisi var alıyor binlerce liralık kartı bir hafta üzerine binip tepinmediği kalıyor kart ile ardından iade etme yoluna gidiyor. Böylelerini hoş görmemek lazım, doğru biraz fevri çıktım bende. Sende kusura bakma.
Yok hocam siz de kusura bakmayın. Benim bir kaç sorum daha vardı fakat bu mesele yüzünden kaynadı galiba.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı