2070S için model önerisi

Khannelles

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, aklımdaki 2070 Super modelleri, MSI Gaming Trio X, INNO 3D ıchill, Gigabyte Windforce ve Palit’in ekran kartı modelleri var hangisini almam lazım sizce fiyatları hemen hemen birbirine yakın. Ya da biraz daha fazla para koyup Gigabyte Windforce 2080SUPER veya Palit 2080SUPER alacağım. İşlemcim 3700X. Oyun ve yayın için topluyorum PC'yi. 1080P'de oyunları oynayacağım.

Mesajda belirttiğiniz markalar zorunlu mu? Zorunlu değilse ROG Strix modelini öneririm

Mesajda belirttiğiniz markalar zorunlu mu? Zorunlu değilse ROG Strix modelini öneririm
Rog strixe 5.700 falan vereceğime 2080 super alırım benim fikrim bu bir de evganın 2070 super black modeli nasıldır? Arka metal plakası yokmuş onun bir sorun, ısınma vs olur mu?
Gaming Trio X. Kraldır. Windforce'u boşver, diğerleri de iyi.
Evga black 2070 super nasıldır metal plakası yok diye biliyorum bir sorun teşkil eder mi?

Anlayamadığım tek nokta 2070S modellerinde Gaming X ile Palit ve Windforce modelleri nasıl fiyat olarak yakınlar? Benim bildiğim kadarıyla 1000 lira hatta belki daha da fazla fiyat farkı olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…