Selamlar, aklımdaki 2070 Super modelleri, MSI Gaming Trio X, INNO 3D ıchill, Gigabyte Windforce ve Palit’in ekran kartı modelleri var hangisini almam lazım sizce fiyatları hemen hemen birbirine yakın. Ya da biraz daha fazla para koyup Gigabyte Windforce 2080SUPER veya Palit 2080SUPER alacağım. İşlemcim 3700X. Oyun ve yayın için topluyorum PC'yi. 1080P'de oyunları oynayacağım.
Selamlar, aklımdaki 2070 Super modelleri, MSI Gaming Trio X, INNO 3D ıchill, Gigabyte Windforce ve Palit’in ekran kartı modelleri var hangisini almam lazım sizce fiyatları hemen hemen birbirine yakın. Ya da biraz daha fazla para koyup Gigabyte Windforce 2080SUPER veya Palit 2080SUPER alacağım. İşlemcim 3700X. Oyun ve yayın için topluyorum PC'yi. 1080P'de oyunları oynayacağım.
Rog strixe 5.700 falan vereceğime 2080 super alırım benim fikrim bu bir de evganın 2070 super black modeli nasıldır? Arka metal plakası yokmuş onun bir sorun, ısınma vs olur mu?
Anlayamadığım tek nokta 2070S modellerinde Gaming X ile Palit ve Windforce modelleri nasıl fiyat olarak yakınlar? Benim bildiğim kadarıyla 1000 lira hatta belki daha da fazla fiyat farkı olması lazım.