2070S oyun sistemi toplama

Bütçe
11-12K Arası.

XgenF

Decapat
Merhaba, 2070S ekran kartlı oyun için sistem toplamak istiyorum. 2K monitör tercihen.
SSD mevcut, eklemenize gerek yok.
Bütçe monitör dahil 11-12K arasında olmalı.
FPS oyunları oynuyorum daha çok.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Toplam 12.052 TL.

Toplam 11.860 TL.

Son düzenleme:

Toplam 12.003 TL.

Toplam 11.860 TL.

SSD'si varmış gerek yok AMD sistem gayet iyi anakart şunla değiştirilebilir:

Toplam 12.052 TL.

Toplam 11.860 TL.
Öncelikle teşekkür ederim. Birkaç sorum olacaktı.
Neden 2K Monitör tavsiye etmediniz?
İkincisi Intel bana daha güvenilir geliyor oyun içinde daha iyimiş doğru mudur?

Öncelikle teşekkür ederim. Birkaç sorum olacaktı.
Neden 2K monitör tavsiye etmediniz?
İkincisi Intel bana daha güvenilir geliyor oyun içinde daha iyi miş doğru mudur?

1. 2K monitör için bütçe yoktu, 2K 60Hz monitör tavsiye etsem yayın dışında oynarken akıcılık hissiyatından mahrum kalacaktınız.

2.Intel sistemdeki sıvı soğutma güzel, Z490 anakart vs. ama yayın için 8c/16t olan Ryzen 7 3700X daha iyi olur, Ryzen 7 3700X zaten daha güçlü.

Benim tavsiyem AMD Ryzen sistemi almanız yönünde.

1. 2K monitör için bütçe yoktu, 2K 60Hz monitör tavsiye etsem yayın dışında oynarken akıcılık hissiyatından mahrum kalacaktınız.

2.Intel sistemdeki sıvı soğutma güzel, Z490 anakart vs. ama yayın için 8c/16t olan Ryzen 7 3700X daha iyi olur, Ryzen 7 3700X zaten daha güçlü.

Benim tavsiyem AMD Ryzen sistemi almanız yönünde.
Ben yayın yapmayacağım, sadece ve sadece oyun için istiyorum.
2K Monitör, 2070S için daha iyi olur diyorlar onun için sordum.
Birde şu a bekliyorum fiyatı uygun olursa 3060Ti alabilirim.
Amacım şu, 2K mönitor alırsam hem 2070S için iyi olue hemde olurda 3060Ti alırsam onun içinde iyi olacak.
Şunu da belirtryim 2K 165hz ekran alcağım eğer iyi olur derseniz.
Monitör bu:

Ben yayın yapmayacağım, sadece ve sadece oyun için istiyorum.
2K monitör, 2070S için daha iyi olur diyorlar onun için sordum.
Bir de şu a bekliyorum fiyatı uygun olursa 3060 Ti alabilirim.
Amacım şu, 2K monitör alırsam hem 2070S için iyi olue hem de olurda 3060 Ti alırsam onun içinde iyi olacak.
Şunu da belirtryim 2K 165Hz ekran alacağım eğer iyi olur derseniz.
Monitör bu:

Ben yine de 3700X sistemi almanızı tavsiye ederim, B550 anakart ile ileride Ryzen 7 5800X gibi işlemciler takabilirsiniz.
10400F işlemciden daha iyi zaten.

O monitörü alırsanız sistemle beraber bütçenizi aşıyor, sıkıntı olmaz derseniz o monitörü alabilirsiniz, ama sakın 2K monitör için sistemdeki bir bileşenden kısmayın.

Ben yine de 3700X sistemi almanızı tavsiye ederim, B550 anakart ile ileride Ryzen 7 5800X gibi işlemciler takabilirsiniz.
10400F işlemciden daha iyi zaten.

O monitörü alırsanız sistemle beraber bütçenizi aşıyor, sıkıntı olmaz derseniz o monitörü alabilirsiniz, ama sakın 2K monitör için sistemdeki bir bileşenden kısmayın.
Şöyle bir şy danışayım o zaman, Intel sisteminde 2k Monitör ile 12.360TL yapıyor. Benim için daha hesaplı oluyor açıkçası.
Birde şeyi soracağım, sıvı soğutma 800TL önermişsiniz, onu almasam sıkıntı yaşar mıyım?
Almak zorundasın derseniz daha uygun bir sogutma önerirseniz hani bütçeyi 12ye doğru yakınlaştırmış oluruö rahatlarım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı