İyi günler. İtopya'dan 4 gün önce böyle bir hazır sistem aldım. Sadece SSD’yi arttırdım. Bir de monitör ekledim. Her şey dahil 12 ay taksit ile 11.678 TL tuttu. Görüşlerinizi almak istiyorum. Sizce fiyatına göre iyi mi?
Powerboost, Everest, Rampage, Gamepower gibi markaların özellikle PSU'larını önermiyoruz. Sisteme güç veren bir parça sonuçta. Yüksek voltaj verse tüm sistem çöp olabilir. Bu tür markalara güven olmaz.
Power Boost, Everest, Rampage, Gamepower gibi markaların özellikle PSU'larını önermiyoruz. Sisteme güç veren bir parça sonuçta. Yüksek voltaj verse tüm sistem çöp olabilir. Bu tür markalara güven olmaz.
Powerboost, Everest, Rampage, Gamepower gibi markaların özellikle PSU'larını önermiyoruz. Sisteme güç veren bir parça sonuçta. Yüksek voltaj verse tüm sistem çöp olabilir. Bu tür markalara güven olmaz.
İkinci elde biraz düşük fiyata güç kaynağını satabilirsiniz. Üstüne de biraz para ekleyip kaliteli bir şey alırsanız çok iyi olur. Sistem güçlü ve pahalı. Sıkıntı çıkmasını istemezsiniz, değil mi?
İkinci elde biraz düşük fiyata güç kaynağını satabilirsiniz. Üstüne de biraz para ekleyip kaliteli bir şey alırsanız çok iyi olur. Sistem güçlü ve pahalı. Sıkıntı çıkmasını istemezsiniz, değil mi?