2070S sistem Tourist Bus Simulator'da düşük FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

TahrKorkmz

Hectopat
Merhaba,
Sistem özelliklerim:
İşlemci: Ryzen 5 2600.
E. Kartı: MSI RTX 2070 Super.
RAM: Corsair 16 GB(8×2)

Fernbus Simulator ve Tourist Bus Simulator oynuyorum. GTA 5'ten bile Ultra ayarlarda 70-80 FPS alıyorken, bu iki oyun 30-40 FPS aralığında kalıyor. V-Sync ayarlarını hepsini yaptım açıkta denedim, kapattım da denedim, her şeyi denedim fakat hiçbir şekilde yükselmiyor. 30-40 FPS arasında gidip geliyor, sebebi nedir? Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek diyeceğim Technopat'ın geçmişte yaptığı G3258 sistemini incelemeniz. Pentium G3258 ile Titan X besleyebildiler. Ben başarı olarak görüyorum. O dönem de iyi hatırlıyorum bazı forumlar da "darboğaz olur" diye kestirip atmıştı konuyu. Ancak bu video güzel ispat oldu. Dediğim gibi sadece besleyebiliyor, tam performans beklenmemeli.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tam performans vermediğinde ne anladık fazla paraya iyi kart almış. Diyelim ki darboğaz olmuyor ee yine tam verim alamayınca bir anlamı yok burada hiç besleyemiyor anlamında darboğaz oluyor demedim zaten illa ki biraz besler ama yine de arkadaşın sistemi darboğazlı.

@@Mithrandir59 in de dediği gibi işlemci tam besleyemiyor.​

Arkadaşlar oyunda optimizasyon 0 RTX 2080 Ti i7 9700K testinde bile 1080p 60 FPS boş yere konuyu uzatmayalım.

Bu arkadaş ekran kartını tam performans kullanabiliyor. Testlerini kendim yaptım işlemci %30'u geçmiyor.

Bir defa konuşma stilin yanlış, hiçbir zaman çok kesin konuşma. 6 çekirdek 12 izlek işlemci gayet de besler paşa paşa. Arkadaş zaten yukarıda çok güzel bir örnek atmış.

Zaten 1080 altında oynayan kalmadı ki. Baba baba oynatır hatta Technopat YouTube kanalında 9400F ve 2070 ikilisini bile kullandılar. Bu adamlar bir şey bilmiyor demek ki sizin tabirle.

Bakın anlatmak istediğim şu oynar oynamasına fakat ani droplar, ani FPS düşüşleri, takılmalar, düşük FPS gibi şeyler olur 1080 ve altında dedim ayrıca günümüzde herkes 2K oynamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…