2070S sisteme uygun 2K monitör tavsiyesi

Önerileriniz için teşekkür ederim. Gsync mi freesync mi tercih etmeliyim hangisinde en iyi performansı alabilirim. Açıkçası monitörler konusunda pek bir bilgim yok.
Gsync monitör biraz daha iyi olur ama direkt Gysnc destekli monitörlerin fiyatları özelliklerine göre çok pahalı.
Aryond monitörlerde kalitesiz VA panel var. Aşırı düzeyde ghosting yaşatıyor. Black smearing sorunu da var yani siyah renk geçişlerinde ortalama bir IPS monitör 10-15 ms geçiş süresine sahipken bu 40 ms gibi çok yüksek bir geçiş süresine sahip. Bu da insanı aşırı düzeyde rahatsız ediyor.

Son düzenleme:
Gsync monitör biraz daha iyi olur ama direkt Gysnc destekli monitörlerin fiyatları özelliklerine göre çok pahalı.
Aryond monitörlerde kalitesiz VA panel var. Aşırı düzeyde ghosting yaşatıyor. Black smearing sorunu da var yani siyah renk geçişlerinde ortalama bir IPS monitör 10-15 ms geçiş süresine sahipken bu 40 ms gibi çok yüksek bir geçiş süresine sahip. Bu da insanı aşırı düzeyde rahatsız ediyor.
Anladım. Bilgilendirme için teşekkür ederim. Bakarken IPS olmasına dikkat edeceğim
Anladım. Bilgilendirme için teşekkür ederim. Bakarken IPS olmasına dikkat edeceğim

Bu monitörde karar verdim, sisteme göre işimi göreceğini düşünüyorum​

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı