2070S ve R5 3600X sisteme 600W PSU olur mu?

kely

Centipat
Evet arkadaşlar, başlıkta da gördüğünüz gibi.
Sistem özellikleri:
MSI RTX 2070 Super Gaming X.
Ryzen5 3600X.
MSI B450M'A-PRO Max.
2x8 16 GB Team-t Force RAM.
Kasa olarak da Cougar gemini s 600W 80+ kasayı tercih ettim.
İncehesap hazır sistem olduğu için maalesef daha uygun bir kasa yok. Gamepower almak istemiyorum. 600W bana ne kadar sıkıntı çıkarır? Ayrıca anakart uygun mudur onu da sormak istiyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
10K civarı bir bütçem var. İncehesap'ta gerçekten hazır sistemlerde ekran kartları çok büyük indirimle alınabiliyor ama kasa seçenekleri çok dar. Sharkoon TG6 seçeneği olan bir sistem daha ekledim listeme. Bu kasa iyi midir? Eğer bu da kötüyse PC Toplama kısmından alma durumuna düşeceğim. Bu arada R5 3600X almak yerine düz 3600 stoğu beklemeye karar verdim. Overclock yapmayacağım.
Unutmadan ekleyeyim: XPG Invader adlı kasa da seçenekler arasındaymış. Hava akışı hakkında bir fikrim yok ama fansız geliyormuş sanırım.

Son düzenleme:
Ucu ucuna yeterli olacaktır.
Ucu ucuna mı? Konu sahibinin belirttiği kasada Cougar XTC 600W PSU var ve 12V kanalından 588W veriyor. Sistemine gelecek olursak işlemcisi maksimum 100W çekse, 2070S 230W çekse diğer parçalarda maksimum 200W çekse 530W ediyor. Ki bu yazdıklarım maksimum değerler. Normal değerlerin üstüne koyarak yazdım. Soruya gelirsek çok rahat besler.

farklı farklı sitelerden atarsam tam 10K civarına güzel bir sistem toplayabilirim

Videolardan bakıp birleştirebilirsiniz yüksek ihtimalle, o yüzden bir de farklı sitelerden topluyorum:

Toplam 10.214 TL.

Videolardan bakıp birleştirebilirsiniz yüksek ihtimalle, o yüzden bir de farklı sitelerden topluyorum:

Toplam 10.214 TL.
İncehesap'tan 2070 Super içeren kasası vs. güzel seçilmiş R5 3600'lü bir sistem toplamaya karar verdim. Sizin topladığınız sistemden yaklaşık 50-100tl civarı daha ucuza geliyor. Hem montaj derdinden kurtulmuş olurum. Yine de teşekkürler yardımlarınız için. R5 3600 stoğa girer girmez topladığım PC'yi alacağım.

İfadeler: RPM
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…