xgongivituyu Hectopat Katılım 9 Mart 2020 Mesajlar 684 Çözümler 3 29 Nisan 2020 #1 Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda bir sistem toplayacağım. Gaming Trio modelinden 300 TL daha ucuz Ventus'u buldum. Versus.net'den karşılaştırma yaptım aynı puanları aldılar. Sizce bu model alınır mı? Başka model önerileriniz var mı?
Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda bir sistem toplayacağım. Gaming Trio modelinden 300 TL daha ucuz Ventus'u buldum. Versus.net'den karşılaştırma yaptım aynı puanları aldılar. Sizce bu model alınır mı? Başka model önerileriniz var mı?
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.817 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 29 Nisan 2020 #2 Almayı düşündüğünüz kasanın hava akışı iyiyse bir sıkıntı olmaz. Öteki türlü ısınma sorunu yaşayanlar mevcut.
Almayı düşündüğünüz kasanın hava akışı iyiyse bir sıkıntı olmaz. Öteki türlü ısınma sorunu yaşayanlar mevcut.