2080 Super ve Ryzen 7 3800X ile Sharkoon SHP650 V2 uyumlu mu?

Görkem5353

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,

MSI 2080 Super ve Ryzen 7 3800X aldım. Power Supply 650 Watt Sharkoon SHP650 V2 modeli. Sizce bir sorun oluştur mu bilgisayar için?

Lamborghini motorunu Tofaş arabaya takmak olur. Düzgün bir PSU tercih edin. Eğer iade edebilirseniz edip bu aşağıda verdiğimi alın.

Merhabalar,

MSI 2080 Super ve Ryzen 7 3800X aldım. Power Supply 650 Watt Sharkoon shP650 V2 modeli. Sizce bir sorun oluştur mu bilgisayar için?

Sadece ekran kartı ve işlemci için 10000 TL verip PSU'dan kısmak çok doğru bir hareket değil. Sonuçta bütün sisteme elektrik veren bir cihazın en azından toplanan parçaların düzeyi kadar yüksek olması daha doğru.
Cougar Cgr-Gs-650 Gx-S 80+ Gold Power 650W siteyi bilmiyorum.

Sorun olmaz. Aslında evet, arkadaşların da dediği gibi daha kaliteli bir PSU alınabilirdi o sisteme. Fakat o da kalitesiz bir ürün sayılmaz. Kaliteli bir güç kaynağıdır. Ben açıkçası bir sorun çıkacağını düşünmüyorum. Çokta kötü bir ürün değil yani.

iade mi etmemi tavsiye edersiniz ince hesaptan almiştim 750 watt indirime girmedi bu power supply de 350 tl mi öyle bir fiyat verdim iade alırlarmı bilmiyorum ama bi sorun teşkil edermi bu power onuda sormadan geçmiyim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…