2080 Ti ve i9 9900K Sistem Toplama

Meyq

Decapat
Arkadaşlar merhaba. Aranıza yeni katıldım. Önümüzdeki hafta içi bilgisayar toplamak istiyorum ama parçalar hakkında çok fazla bilgim yok. O yüzden yardımınıza ihtiyacım var. Bütçem 23.000,00.-TL. Ekran kartı olarak 2080 Ti ve işlemci olarak i9 9900k. Diğer parçalar konusunda çok kararsızım ve bilgim çok az. Öncelikle tamamen oyun odaklı olacak ve belki yayın yapabilirim. Görsel hiç önemli değil tamamen performansa yönelik olsun istiyorum. Monitör de bu fiyata dahil olacak. Yardımlarınız ve bilginizi paylaştığınız için şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba hoşgeldin. Bende i9 9900k ve 2080 ti kullanıcısıyım.Birkaç önerim olacak. İlki thermaltake 360mm sıvı soğutma öneririm.Ben h115i 360 mm kullanıyorum. Onun öncesinde 240 mm thermaltake ile denedim çok daha iyi soğutuyordu. Psu nu 850 wattın altında tutma. Birde msi ürünlerini tavsiye ederim sistemimi kurarken 6 7 ay kadar araştırdım gerisi sende

Şu anda ekran kartı, işlemci ve senin tavsiyen üzerine sıvı soğutma tamamdır. Lakin anakart, işlemci, ssd, hard disk, psu, ram, monitör ve kasa olarak ne alacağım kararsızım. Vatan Bilgisayara gidip onların önerdiği sistemi almak istemiyorum.

Anakart Msi pro karbon gaming z390 var fena değil. Ssd konusunda çok bir tecrübe sahibi değilim ama 3adet evo 970 m2 ssd kullanıyorum memnunum. Ramda gskill kullanıyorum.Kasa senin zevkine kalmış bütçe sıkıntı değil dersen Thermaltake view71 öneririm gayet güzel Monitör Benq nun 240 hz monitorunu kullanıyorum ama 1080 p sen 4k yada 2 k oyun oynamak istersin ona göre birşey tercih etmelisin.

İşlemci: intel i9 9900K ... 3792 TL
Anakart: Gigabyte Aorus Pro ... 1535 TL, Aorus z390 Elite, MSİ Pro Carbon, Gaming Edge diğer seçenekler
Ekran Kartı: MSI GeForce RTX 2080 Ti Gaming Trio ... 9619 TL
RAM: Kingston 32GB (2x16) HyperX Predator Siyah 3000mhz CL15 ... 1452 TL
SSD1: Corsair 480GB Force Series MP510 NVMe ... 659 TL
SSD2: Adata 960GB SU630 ... 744 TL
KASA: CoolerMaster MasterBox Mb511 ... 531 TL
NZXT H400 ... 692 TL
Sıvı Soğutucu: Corsair Hydro H100x ... 689 TL, Marka olarak CoolerMaster, Corsair, NZXT tercih edebilirsin.
PSU: FSP 850W Hydro G Serisi 80+ Gold Tam Modüler ... 877 TL, PSU olarak Corsair, FSP, SeaSonic tercih edebilirsin.

Toplamda 20.059 TL tutuyor. Monitör için 3000 TL bütçe kalıyor. Tabi diğer bileşenleri daha ucuza da ayarlayabilirseniz monitör için bütçeniz biraz daha artacaktır.

Bu bileşenler bir yerden başlamanız için size fikir verecektir. Kasa, PSU, SSD, Sıvı soğutucu seçiminiz gelecek diğer önerilerle birlikte değişecektir ama genel olarak bu fiyat bantlarında seçim yapmanızı öneririm.

PSU'yu en az 80+ Gold Tam Modüler bir ürün seçiniz.

Bir de KDV indirimlerine denk gelip alabilirseniz daha iyi ürünler alabilirsiniz tabi.

Bütün önerilerinizi not aldım. Yalnız bilgisayarı büyük ihtimal vatan bilgisayardan toplayacağım. Muhtemelen daha yüksek bir fiyat çıkacak diye düşünüyorum.

KDV indirimleri tekrardan olur umarım. O zaman çok daha iyi bileşenler alabilirsiniz. Her bileşenle ilgili mutlaka 1-2 alternatif oluşturun. İndirim olduğu zaman alternatif belirlediğiniz ürünü de alabilirsiniz.

Bütün önerilerinizi not aldım. Yalnız bilgisayarı büyük ihtimal vatan bilgisayardan toplayacağım. Muhtemelen daha yüksek bir fiyat çıkacak diye düşünüyorum.

KDV indirimlerini yakalarsanız, diğer sitelerden çok daha uyguna geliyor. Ama her gün takip etmelisiniz. Ben öyle aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…