2080 vs 2070

Merhaba. Pandemi başlangıcında bilgisayar aldım ama ekran kartı seçmedim. MSI almak istiyorum, 2080 mi yoksa 2070 mi alsam kararsızım. İşlemcim Ryzen 5 3600X ve bilgisayara sıvı soğutma da yapmak istiyorum Ekwb'den. Ekran kartı için sıvı soğutma için MSI 2070 Super Gaming X Trio için soğutma bloğu baktım ama visiual yazıyordu, etki eder mi yoksa MSI 2080 Ti Gaming X Trio mu alsam kararsızım. İşlemcim Ryzen 7 2700X ile performans olarak neredeyse aynıdır ve Enis Kirazoğlu da Ryzen 7 2700X kullandığı bilgisayarında 2080 Ti kullanıyor. Onu izlediğimden beri düşünüyorum 2080 Ti kullansam darboğaz yaşar mıyım diye. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

2 side degil. 3000 serisi almanız en mantıklısı ama stok sorunu yüzünden mi bilmiyorum niye 3000 serisi tercih etmediginizi. 2'si arasında en mantıklısı 2070 olabilir arada 10 FPS fark var. Darbogaz olacagını sanmıyorum fakat yanlışım olabilir.

Hem stok sıkıntısından hem de aralarında çok fark yok diye biliyorum. Zaten piyasada zor bulunuyorlar bir de sıvı soğutma bloğu var mı bilmiyorum ondan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…