Normal mi bilmediğimden sormak istedim çünkü hiç bir ses yokken bir anda yüksek fan sesleri gelince biraz korktum bir şey olacağından. Problem yok mu diyorsunuz yani?Sıcaklığı korumak için anlık yüksek RPM çevirip sonra yavaşlatıyor hocam. Olması gereken bu zaten?![]()
Bu nedir?
Bahsettiğim sesi ayarlayamıyorum,fanlar 50'de çalışıyor ve ısı 50-65 arasında ancak bir anda ses yükselip kısa süre sonra azalıyor.Kart ısınmıyorsa MSI Afterbunner dan fan devirlerini ayarlayabilirsiniz.
Normal mi bilmediğimden sormak istedim çünkü hiçbir ses yokken bir anda yüksek fan sesleri gelince biraz korktum bir şey olacağından. Problem yok mu diyorsunuz yani?
Bu nedir?
Normal mi bilmediğimden sormak istedim çünkü hiçbir ses yokken bir anda yüksek fan sesleri gelince biraz korktum bir şey olacağından. Problem yok mu diyorsunuz yani?
Bu nedir?
Bahsettiğim sesi ayarlayamıyorum, fanlar 50'de çalışıyor ve ısı 50-65 arasında ancak bir anda ses yükselip kısa süre sonra azalıyor.
Fan devrini isteğiniz gibi ayarlayabileceğiniz bir program tabii birçok kullanım amacı var.
Isılar yükselmiyorsa devrini sabit tutabilirsiniz örneğin %50 tabii ısı değerlerine sürekli bakmanız gerekebilir hayır bakamam diyorsanız bulaşmamanızı öneririm.
Eki Görüntüle 1339674
Örnek olarak burada fan devri % 50 ye sabitlenmiş. yani fanların hızını %50 de kısıtlamış oluyorsunuz ses çıkarmazlar ama ısı artabilir. işte böyle bir deneyin kart buna rağmen ısınmazsa sorunsuz kullanabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.