kel586 Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 91 21 Şubat 2021 #1 MSI Afterburner'la overclock öneriyor musunuz?
Emrullah Önemli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 2.261 Makaleler 2 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #2 kel586 dedi: MSI Afterburner'la overclock öneriyor musunuz? Genişletmek için tıkla... 2080 Super gibi bir ekran kartına OC ihtiyaç olacağını sanmıyorum ama yapılabilir.
kel586 dedi: MSI Afterburner'la overclock öneriyor musunuz? Genişletmek için tıkla... 2080 Super gibi bir ekran kartına OC ihtiyaç olacağını sanmıyorum ama yapılabilir.
EgeSR Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 18 21 Şubat 2021 #3 Yapabilirsiniz, deneme yanılma ile uğraşmak istemiyorsanız OC Scanner özelliği bulunmakta.
SON FX BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 2.263 Çözümler 3 Yer NewYork/United/Scs 21 Şubat 2021 #4 EgeSR dedi: Yapabilirsiniz, deneme yanılma ile uğraşmak istemiyorsanız OC Scanner özelliği bulunmakta. Genişletmek için tıkla... O özelliği ben bulamadım nereden bakıyoruz, Ve ne işe yarıyor?
EgeSR dedi: Yapabilirsiniz, deneme yanılma ile uğraşmak istemiyorsanız OC Scanner özelliği bulunmakta. Genişletmek için tıkla... O özelliği ben bulamadım nereden bakıyoruz, Ve ne işe yarıyor?
kel586 Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 91 21 Şubat 2021 #5 Arkada oyun oynarken OC Scanner'ı çalıştırsam sorun olur mu?
EgeSR Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 18 21 Şubat 2021 #6 SON FX BÜKÜCÜ dedi: O özelliği ben bulamadım nereden bakıyoruz, Ve ne işe yarıyor? Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner sürümünüz güncel mi? NVIDIA bir ekran kartı kullanıyorsanız sol yukarıda "OC" yazısı olması lazım. kel586 dedi: Arkada oyun oynarken OC Scanner'ı çalıştırsam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Oyun oynarken çalıştırmayın, boşta iken OC Scanner'ı çalıştırın.
SON FX BÜKÜCÜ dedi: O özelliği ben bulamadım nereden bakıyoruz, Ve ne işe yarıyor? Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner sürümünüz güncel mi? NVIDIA bir ekran kartı kullanıyorsanız sol yukarıda "OC" yazısı olması lazım. kel586 dedi: Arkada oyun oynarken OC Scanner'ı çalıştırsam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Oyun oynarken çalıştırmayın, boşta iken OC Scanner'ı çalıştırın.
Measterpo Centipat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.790 Makaleler 2 Çözümler 25 21 Şubat 2021 #7 kel586 dedi: Arkada oyun oynarken OC Scanner'ı çalıştırsam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz, OC Scanner zaten yük bindiriyor, oyun oynarken çalıştırmanız mantıklı olmaz.
kel586 dedi: Arkada oyun oynarken OC Scanner'ı çalıştırsam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz, OC Scanner zaten yük bindiriyor, oyun oynarken çalıştırmanız mantıklı olmaz.
SON FX BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 2.263 Çözümler 3 Yer NewYork/United/Scs 21 Şubat 2021 #8 EgeSR dedi: MSI Afterburner sürümünüz güncel mi? NVIDIA bir ekran kartı kullanıyorsanız sol yukarıda "OC" yazısı olması lazım. Oyun oynarken çalıştırmayın, boşta iken OC Scanner'ı çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Ben 2. sistemim için yapacaktım RX 560 için bende çalışmıyormuş
EgeSR dedi: MSI Afterburner sürümünüz güncel mi? NVIDIA bir ekran kartı kullanıyorsanız sol yukarıda "OC" yazısı olması lazım. Oyun oynarken çalıştırmayın, boşta iken OC Scanner'ı çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Ben 2. sistemim için yapacaktım RX 560 için bende çalışmıyormuş
kel586 Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 91 21 Şubat 2021 #9 Çalıştırdım scan bitti şu an teste geçtim şöyle bir görüntü var normal mi? Confidence Level %90 yeterli mi? Dosya Ekleri 1613911254878.png 35,2 KB · Görüntüleme: 29
Çalıştırdım scan bitti şu an teste geçtim şöyle bir görüntü var normal mi? Confidence Level %90 yeterli mi?