2080S + R5 3600 vs 2070+ R7 3700X

kanka biriniz
Cougar güvenilir bir marka değil.
kanka ne yapayım 650w frisby mi kullanayım cougar içinde stx psu kullanıyor anlamadım tam birisi cougar daha iyi demişti
Cougar güvenilir bir marka değil.
zaten r7 3700x' e overclook 3 4 sene sonra mediumda 30 fps altı verirse yaparım diye düşünüyorum bir sorun çıkartır mı normal moddayken bile dursa bu kasa

.
.
Bu iki kasadan birini al.
.
Yanına da bu PSU.

3 Sene sonra bu sistemle hiçbir oyun 30 FPS vermez.
Keşke biraz daha iyi araştırsaydın PC toplamanın puf noktalarını.
en önemli parçadır psu ve kasa daha dikkatli ol

kanka bu üçünden birini seçmek zorundayım yoksa sistem 11k barajını aşıyor 13k yı falan buluyor monitörsüz dediğini anlıyorum ama durum cidden böyle

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    28,9 KB · Görüntüleme: 29
Ben senin yerinde olsam 2070S ve R5 3600 ile sistem toplardım bu devirde 10000 TL'nın karşılığı bu maalesef.
Seni de anlıyorum 5-6 sene oynamak istiyorsun doya doya ama inan bu şekilde toplarsan 2 sene sonra sorun çıkacak PC'de hevesin kursağında kalacak.

kanka son güncellemeden sonra anakartını falan senin istediğin gibi yapıyorum bakalım kaç k tutacak
11kya çıkarttı babam bu arada bütçeyi
13431tl en ucuz fiyatları seçtim kanka bide

bizde teklif var zorlama yok... karar senin ama bu şekilde daha iyi performans alırsın.

kanka bilmiyorum ya rtx 2080s daha mantıklı geliyor bana 10k ya
kanka rtx 2080 650w psu tercih edin diyorlar çözemedim ben bu işi tam sen 750w koymuşsun
GeForce RTX Ray Tracing PC Battle Box | RTX 2080 Super 8G 16GB DDR4 480GB SSD Gaming PC - incehesap.com bu nasıl peki

Son düzenleme:
Kanka bilmiyorum ya RTX 2080S daha mantıklı geliyor bana 10K'ya.

Dediğim gibi bizde zorlama yok... Ama bence biraz daha araştır aceleye gelecek iş değil bu, ne de olsa 6 yıl kullanacaksın. Bence PC toplanırken nelere dikkat edilmei tarzı videolar izle bir haftaya kararın değişir.
Şimdiden hayırlı olsun. Umarım ben abartıyorumdur, umarım hiçbir sorun yaşamazsın. İyi sosyaller.

GeForce RTX Ray Tracing PC Battle Box | RTX 2080 Super 8G 16GB DDR4 480GB SSD Gaming PC - incehesap.com kanka şuna da bir baksaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…