2080S ve R7 3700X satıp APU'ya geçmek

urktdbyme

Kilopat
Aorus 2080 Super'im ve Ryzen7 3700X'im var artık oyun oynamadığım için işime yaramıyorlar, bu iki parçayı satıp PC'yi sadece Crypto işleri için kullanacağım. Ürünler 2 yıllık kaça satılır ve APU olarak ne alabilirim tavsiye verirseniz sevinirim. Ekran 1080p 165Hz.

Hocam sakın böyle birşey denemeyin pişman olursunuz. 2080 süper çok pahalı ve güçlü bir ekran kartı satmayan derim ben

Mining yaptırın karta? Daha sonrasında oyun oynamak istediğinizde de kullanırsınız. Ayrıca miningden gelen geliri cryptoda oynarsınz.
Arkadaşlar size danışmak istediğim sorular dışında her şeye yorum yaptınız. Satayım mı satmayayım mı diye sormadım ki ben.

Pişman olmamanız için bir tavsiye verdim. Üst düzey APU olarak R5 5600G bir sistem tavsiye edebilirim. Yok hiç ekran kartı ve grafik isteyen şeylerle uğraşmam, sadece oturur Binance vs. kullanırım diyorsanız 3200G, Athlon 3000G giriş seviye APUları tercih edebilirsiniz. Ben mining yaptığım sistemde Athlon 3000G kullanıyorum, günlük kullanımda ev ahalisi bu mining yaptığım makineyi kullanıyorlar.
YouTube'dan 1080p ve 1440p videoları sorunsuz oynatıyor, günlük kullanımda ne gerekirse oldukça hızlı bir şekilde gerçekleştirebilir Athlon 3000G. Aşırı giriş seviye bir APU, ancak günlük kullanım için fazlasıyla yeterli.

Teşekkürler işlemcilere bakıcam, peki GPU kaça gider ortalama bir fiyat verebilir misiniz? Sahibinden'de çok farklı fiyatlardan satıyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…