20bin TL'ye 2.el PC toplama

İşte bu muhabbet Param Güvende'ye özel öbür türlü satıcıya bağlı kart elimde patlasa bozulsa falan sıkıntı.

Hocam uzun ömürlü olmasını istiyorsanız İkinci elden RX 6700 XT atarız diğer parçalar bazıları sıfır bazıları ikinci el olur. DDR5 sistem olur ne dersiniz?

Hocam uzun ömürlü olmasını istiyorsanız ikinci elden RX 6700 XT atarız diğer parçalar bazıları sıfır bazıları ikinci el olur. DDR5 sistem olur ne dersiniz?

DDR4 yeterli, ben performansa o kadar etkisi olduğunu düşünmüyorum ekran kartı daha önemli 32 GB 3600 MHz DDR4 yeterli.

DDR4 yeterli, ben performansa o kadar etkisi olduğunu düşünmüyorum ekran kartı daha önemli 32 GB 3600 MHz DDR4 yeterli.
Sizin tercihiniz. Gpu bazlı oyunlar için ideal sistem.

İşlemcinin sıfırı 3596 tl.
https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-enermax-maxpro-iii-emp700w-700-w-fiyati,878995280.html (Bu psu parolapara ve iyzico kampanyası ile 200 250 tl civarına geliyor.)

Burası 13 bin tutuyor ikinci el 6700XT ile 21 tutuyor toplam kasayı çıkartıp uzay montaj kullanırsan bütçenin dışıne çıkmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı