Çözüldü 20H2 güncellemesi kurulmalı mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

rintaro

Kilopat
Windows 10'un 2004 sürümünü kullanmaktayım hala. Bugün 20H2 güncellemesi gözüme çarptı. Yapılmalı mı?

Yapın tabii. İlk çıktığında sorun yaşadığını söyleyenler vardı fakat uzun süredir böyle bir şey görmüyorum. Güncellik iyidir.

21H1 geliyor. Onu da bekleyebilirsin.

Size kalmış bir şey. Ben yaptım fakat pek fark göremedim.

Windows 10'un 2004 sürümünü kullanmaktayım hala. Bugün 20H2 güncellemesi gözüme çarptı. Yapılmalı mı?

BattlEye problemi vardı. Eski güncellemeler olmadığı için 1909.ISO indirmek zorunda kaldım.

21H2 çıkacak ama siz bilirsiniz.

Anlamadığım şey ise Sosyal'de bu tarz konuları çok görüyorum. 1809 kullanıyorum, 1909 geçilir mi diye sorular soruluyor. 21H1 çıkmış, hala 1909 sürümünden bahsediyorlar geçmek için. Bu kadar geriden gelme sebebiniz ne bilmiyorum. Ha verdiğim sürüm sayıları farklı olabilir ama anlatmak istediğim, 2 sene öncesinin sürümünü niye kullanıyorsunuz?

Dostum, BattlEye çalışmadığı için kurmak zorunda kaldım ve 2004 güncellemesini yaptım. Öyle kullanıyorum.

Sebebi insanların güncellemelere düşman gözüyle bakması, güncellemelerin öneminin farkında olmamaları.

@rintaro en geç 2 haftaya 21H1, eylül ayında da 21H2 çıkacak. Size ve diğer kullanıcılara önerim yeni güncellemeler geldiğinde hemen (veya birkaç hafta sonra) geçmeniz. Bu güncellemeler boşuna gelmiyor.

Tabii şöyle bir durum da var ki sağlıklı bir şekilde Windows'un çalışması için yeni build'ı temiz kurulum ile kurmak önemli. Yükseltme işlemi maalesef sorunlar getiriyor.

@rintaro en geç 2 haftaya 21H1, eylül ayında da 21H2 çıkacak. Size ve diğer kullanıcılara önerim yeni güncellemeler geldiğinde hemen veya birkaç hafta sonra geçmeniz. Bu güncellemeler boşuna gelmiyor.
Verdiğiniz cevaplar için teşekkürler.
20H2 güncellemesini kuruyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…