20H2 güncellemesi yapılmalı mı?

anil1442

Hectopat
Yer
Dünya
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar. Bana Windows Update'ten yerinden 20H2 güncellemesi gelmiyor. Kendim temiz kurulum olarak kurayım mı yoksa bekleyeyim mi? Cevap verecek olanlara teşekkürler.

Update'den yapacağınıza temiz kurulum olarak yapmanız çok daha iyi olur. Forumdan çoğu kişi de sorunsuz olduğunu söyledi temiz kurulum ile yapınca. Ama tavsiyem birkaç ay beklemeniz. DÜzelmesi vakit alır.

Benim sürümüm 1909’du. L4D2’de arkadaşlarınla oynarken hiçbir sıkıntı yoktu, Full ayarlarda akıcı bir şekilde oynuyordum. 20H2’ye geçtim.(Temiz kurulumla) Şimdi oyun içi bazen drop giriyor. Çok fazla olmasa da var. Rahatsız edebilecek düzeyde diyebiliriz. Ama yeni gelecek güncellemelerle giderileceğini düşünüyorum bu tip sıkıntıların. Bu arada sistemim:
MSI RX 5700 XT Mech OC(20.10.1 sürümü)
R5 3600X (Chipset sürümü 2.10.13.408)
MSI B450M PRO- M.2 Max
16(2x8) GB Corsair 3000 MHz RAM
İşletim Sistemi: Windows 10 20H2

Benim sürümüm 1909’du. L4D2’de arkadaşlarınla oynarken hiçbir sıkıntı yoktu, Full ayarlarda akıcı bir şekilde oynuyordum. 20H2’ye geçtim.(Temiz kurulumla) Şimdi oyun içi bazen drop giriyor. Çok fazla olmasa da var. Rahatsız edebilecek düzeyde diyebiliriz. Ama yeni gelecek güncellemelerle giderileceğini düşünüyorum bu tip sıkıntıların. Bu arada sistemim:
MSI RX 5700 XT Mech OC(20.10.1 sürümü)
R5 3600X (Chipset sürümü 2.10.13.408)
MSI B450M PRO- M.2 Max
16(2x8) GB Corsair 3000 MHz RAM
İşletim Sistemi: Windows 10 20H2
Yediğiniz droplar Windows sürümüyle alakalı değil ekran kartı sürücü sürümünüzle ilgili. 20.10.1 sürümünü DDU ile silip 20.9.1 yükleyin. Sorununuz çözülecektir. İnternette de yazıyor bu sürümde FreeSync ve Drop problemleri olduğu. Ben de şahsen yaşadım 20.9.1 yükleyince sorun çözüldü.

Yediğiniz droplar Windows sürümüyle alakalı değil ekran kartı sürücü sürümünüzle ilgili. 20.10.1 sürümünü DDU ile silip 20.9.1 yükleyin. Sorununuz çözülecektir. İnternette de yazıyor bu sürümde FreeSync ve Drop problemleri olduğu. Ben de şahsen yaşadım 20.9.1 yükleyince sorun çözüldü.

İşin garip tarafı bu dropları önceki Windows sürümünde yaşamıyordum ve FreeSync 20.10.1 sürümünde düzgün bir şekilde çalışıyordu diğer sürümlerin aksine.(20.8.3 hariç) Sanırım 20.8.3’e geri döneceğim. Her şey çok iyiydi gerçekten. Teşekkürler bilgi için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı