Ali Bilgin Hectopat Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 786 Çözümler 5 2 Kasım 2020 #11 Ben amele gibi Next Next Next yaparak indirdim hiçbir sıkıntı yok hatta performans arttı diyebilirim.
Ben amele gibi Next Next Next yaparak indirdim hiçbir sıkıntı yok hatta performans arttı diyebilirim.
PoisonMath Megapat Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 669 Çözümler 7 Yer Osmaniye 2 Kasım 2020 #12 Temiz kurulum yaparak 2 gün önce geçtim. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Geçilebilir.
riseisback Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 671 Makaleler 1 Çözümler 2 2 Kasım 2020 #13 PoisonMath dedi: Temiz kurulum yaparak 2 gün önce geçtim. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Geçilebilir. Genişletmek için tıkla... Dosyalarımı koruyarak geçsem performans artışı olur mu tahminen?
PoisonMath dedi: Temiz kurulum yaparak 2 gün önce geçtim. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Geçilebilir. Genişletmek için tıkla... Dosyalarımı koruyarak geçsem performans artışı olur mu tahminen?
Xtron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 1.613 Çözümler 6 2 Kasım 2020 #14 PoisonMath dedi: Temiz kurulum yaparak 2 gün önce geçtim. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Geçilebilir. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum yapmadan önceki Windows sürümünden farkı var mıydı hissedebildiniz mi?
PoisonMath dedi: Temiz kurulum yaparak 2 gün önce geçtim. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Geçilebilir. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum yapmadan önceki Windows sürümünden farkı var mıydı hissedebildiniz mi?
PoisonMath Megapat Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 669 Çözümler 7 Yer Osmaniye 2 Kasım 2020 #15 Xtron dedi: Temiz kurulum yapmadan önceki Windows sürümünden farkı var mıydı hissedebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Ben fark hissedemedim açıkçası. Tabi yaklaşık 1 senedir format atmadığımı düşünürsek bilgisayar çok güzel rahatladı riseisback dedi: Dosyalarımı koruyarak geçsem performans artışı olur mu tahminen? Genişletmek için tıkla... Pek değişiklik olacağını sanmıyorum. Temiz kurulum tavsiye edilir her zaman. Sorun yaşamamak adına.
Xtron dedi: Temiz kurulum yapmadan önceki Windows sürümünden farkı var mıydı hissedebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Ben fark hissedemedim açıkçası. Tabi yaklaşık 1 senedir format atmadığımı düşünürsek bilgisayar çok güzel rahatladı riseisback dedi: Dosyalarımı koruyarak geçsem performans artışı olur mu tahminen? Genişletmek için tıkla... Pek değişiklik olacağını sanmıyorum. Temiz kurulum tavsiye edilir her zaman. Sorun yaşamamak adına.
Demir.kan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 6 2 Kasım 2020 #16 Bende de Windows 10 2004 Home 64 Bit var dün güncelleyim dedim 20H2 güncellemesini güncelledi. Ama bende 2004 var neden 20H2 güncelledi ki.
Bende de Windows 10 2004 Home 64 Bit var dün güncelleyim dedim 20H2 güncellemesini güncelledi. Ama bende 2004 var neden 20H2 güncelledi ki.
omerfaruk9310 Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 195 Çözümler 1 13 Kasım 2020 #17 Bazı insanlarda kasmalara sebep oluyormuş. Bugün bana geldi. Korkuyorum yapmaya. İki PC var evde ikisini de yapmadık.
Bazı insanlarda kasmalara sebep oluyormuş. Bugün bana geldi. Korkuyorum yapmaya. İki PC var evde ikisini de yapmadık.