Muhammed Demir Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 197 Yer Trabzon 1 Aralık 2020 #1 20H2 ISO dosyası USB belleğe atılmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Aralık 2020
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 1 Aralık 2020 #2 Hmm, çok açıklayıcı. ISO dosyası 4GB'dan büyük, onu göz önüne aldınız değil mi? Rufus'ta NTFS ve GPT seçili olacak eğer sistem UEFI kurulum yapacaksanız.
Hmm, çok açıklayıcı. ISO dosyası 4GB'dan büyük, onu göz önüne aldınız değil mi? Rufus'ta NTFS ve GPT seçili olacak eğer sistem UEFI kurulum yapacaksanız.
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 1 Aralık 2020 #3 Şunlar size yardımcı olabilir. 16 GB flash bellek kullanın. Mimari kısmından sadece sistem için önerilen mimari tikini işaretleyin. Bunlar size yardımcı olmazsa hatanızı daha detaylı olarak belirtin.
Şunlar size yardımcı olabilir. 16 GB flash bellek kullanın. Mimari kısmından sadece sistem için önerilen mimari tikini işaretleyin. Bunlar size yardımcı olmazsa hatanızı daha detaylı olarak belirtin.