Merhaba 21H1 sürümü kullanıyorum ve oyunlarda FPS düşmesi alıyorum. Sanırsam bu sürümden yaşayan çok kişi var. 20H2 nasıl indirebilirim? Ya Windows'tan ya da NVIDIA son sürümden dolayı oyunlarda anlık takılmalar yaşıyorum sistemim iyi olmasına rağmen.
The file list from Microsoft Corporation. You will find a hash sum of files (MD5, SHA-1, SHA-256 and SHA-512) and also the actual size of files in this list.
The file list from Microsoft Corporation. You will find a hash sum of files (MD5, SHA-1, SHA-256 and SHA-512) and also the actual size of files in this list.
Peki sizce oyunlardaki FPS düşmesi sebebi bu sürümden midir? Yaşayanlar çok varmış. Bir de NVIDIA'nın son sürümünde de sıkıntı olabilir diyorlar, sizce bu 20H2 stabil midir 21H1'e göre, bunda sıkıntı yaşar mıyım? Ayrıca 20H2 yükledikten sonra Windows Update yaptıktan sonra otomatik olarak 21H1 yüklemez mi yoksa isteğe bağlı olarak mı gelir?
20H2 2 adet var. 631 ve 508 sonlu. Hangisini indireceğim? Bir de Windows'un sitesine göre GB olarak çok fazla, 5GB falan diyor. FAT32 olarak Rufus'la yazdırabilecek miyim bunu? Neden fazla?