Senin kullandığından biraz daha iyi olacak belki yeni özellik ekleyecekler belki önemli güvenlik geliştirmeleri yapacaklar belki de hataları bugları düzeltecekler.
2004'ü yüklemeden direkt 20H2 geçtim ben. FreeDos kurdum. Ne yapayım? Resmi olarak gelince Windows güncellesem, ek özellikler, düzeltmeler falan gelir mi bunun üzerine?
2004'ü yüklemeden direkt 20H2 geçtim ben. FreeDOS kurdum. Ne yapayım? Resmi olarak gelince Windows güncellesem, ek özellikler, düzeltmeler falan gelir mi bunun üzerine?
Gelir.
Ama zaten büyük fark olmaz özelliklerde asıl fark hataları düzeltirler güvenliği iyileştirirler o kadar o da büyük fark yaratmaz yani arada uçurum yok çok az bir fark var.
Nyse herkese iyi akşamlar bb.
2004 yüklemeyim mi o zaman arkadaşlar? Dediğim gibi resmi olarak geldiğinde windows güncelleme ile benimki de resmi çıkan sürüme döner değil mi kesin? @Recep Baltaş
Seninkine resmi güncellemeyi gönderirler mi bilmiyorum ama eğer ger dönebilirsin dediğim gibi büyük fark olmaz güvenlik iyileştirmeleri ve hata düzeltmeleri olur @Ali Güngör.
Seninkine resmi güncellemeyi gönderirler mi bilmiyorum ama eğer ger dönebilirsin dediğim gibi büyük fark olmaz güvenlik iyileştirmeleri ve hata düzeltmeleri olur @Ali Güngör.