20H2 sürümüne geçilmeli mi?

Tam anlamadım ama böyle mi?

Belleğe basarak bende 2 sekme açık YouTube ile Technopat 314 MB kullanıyor bunu açtırmamın sebebide bazen az gösteriyor ama gizleniyor böyle olunca gizlenmişse çıkıyor.
Aynen hocam bende de öyleydi 15 saniye civarı hoş geldiniz yazısı geliyordu. Hoş geldiniz yazısında da 2 3 saniye bekliyordum.

Ben hoş geldiniz yazısında 2-3 saniye beklesem iyi bir 15 20 saniyede o yazıda beklemekteyim.
Ve hangi sürümde 2 3 saniye bekliyosunuz?

Ayarlar-Sistem-Hakkında bölümünden kontrol edebilirsiniz. Ya da Windows tuşu+R yapıp çıkan yere winver yazarsanız da öğrenebilirsiniz.
Hocam baktım 20H2 sürümüne geçmişim. Teşekkür ederim. Hocam Microsoft Edge kullanayım mı? Chrome'dan daha hızlı demişler de arkadaşlar?

Gerçekten muazzam
Başladım hocam indirmeye, umarım değer geçmeme.

İndirdikten sonra teşekkür bekliyorum

Dosya Ekleri

• Screenshot_240.png
    15,3 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_239.png
    6,5 KB · Görüntüleme: 45
Hocam baktım 20H2 sürümüne geçmişim. Teşekkür ederim. Hocam Microsoft Edge kullanayım mı? Chrome'dan daha hızlı demişler de arkadaşlar?

Rica ederim. Sorunuza gelirsek o kişisel tercihiniz. Ben Chrome'u da seviyorum fakat yeni Edge gerçekten hoşuma gitti. Şu an Edge kullanıyorum fakat bugün Chrome ile karşılaştıracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…