fufu777
Femtopat
Daha fazla
Merhaba dostlar, 20-25k aralığında F/P hazır sistem bakıyorum. Pek anlamadığım için yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.
Yüksek grafikli oyunlar pek oynamadığım için işlemcinin de ekran kartı kadar iyi olması tercihim. İleride yükseltme yapabileceğim bir sistem olabiliyorsa o da benim için artı olur. Biraz araştırıp ilgimi çeken sistemlerin linkini de bırakıyorum aşağıya;
Ayrıca F/P 2K monitör önerilerilerinize de açığım. Tepki süresi ve yenileme hızından biraz ödün vermemde sorun yok fiyat ve ekran boyutu için.
Şimdiden çok teşekkürler.
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
Yüksek grafikli oyunlar pek oynamadığım için işlemcinin de ekran kartı kadar iyi olması tercihim. İleride yükseltme yapabileceğim bir sistem olabiliyorsa o da benim için artı olur. Biraz araştırıp ilgimi çeken sistemlerin linkini de bırakıyorum aşağıya;
Ayrıca F/P 2K monitör önerilerilerinize de açığım. Tepki süresi ve yenileme hızından biraz ödün vermemde sorun yok fiyat ve ekran boyutu için.
Şimdiden çok teşekkürler.
VULCAN-4060 / AMD Ryzen 5 5500 MPK / GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
VULCAN-4060 Powered by GG temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.
pckolik
pckolik.com
VULCAN-4060Ti / AMD Ryzen 5 5500 MPK / GALAX GeForce RTX 4060 Ti 1-Click OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
VULCAN-4060Ti Powered by GG temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4060 Ti 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.
SUNRISE-4060Ti / AMD Ryzen 5 5600 MPK / GALAX GeForce RTX 4060 Ti 1-Click OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
SUNRISE-4060Ti Powered by GG temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4060 Ti 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.
Son düzenleyen: Moderatör: