20k bütçeye tablet önerisi

Ghost_01

Hectopat
Daha fazla  
2-3 gün sonra tablet almayı düşünüyorum. 12.sınıfım YKS çalışmak için bir tablet alacağım. Kalem konusu çok elzem çünkü sürekli PDF'den test çözmek ve not almak için kullanacağım. Ekosistem filan çok önemsediğim şeyler değil 20k bütçeyi de geçemem maalesef. Şu an aklımda iPad A16 ve Samsung S10FE var. İkisinin kalem hissiyatı arasındaki farkı bilen varsa yazarsa sevinirim. Başka öneriniz varsa söylerseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
2-3 gün sonra tablet almayı düşünüyorum. 12.sınıfım YKS çalışmak için bir tablet alacağım. Kalem konusu çok elzem çünkü sürekli PDF'den test çözmek ve not almak için kullanacağım. Ekosistem filan çok önemsediğim şeyler değil 20k bütçeyi de geçemem maalesef. Şu an aklımda iPad A16 ve Samsung S10FE var. İkisinin kalem hissiyatı arasındaki farkı bilen varsa yazarsa sevinirim. Başka öneriniz varsa söylerseniz sevinirim.
Aynı sorudan en az 10 tane daha var.
Eğer konu açmadan az aşağı doğru kaldırırsanız cevapları görürsünüz.
Apple ipad kalem ile pahalı gelir ama işlemcisi güçlü!!
Samsung'un tableti kalem dahil geldiği için ben Samsung derdim...

Aynı sorudan en az 10 tane daha var.
Eğer konu açmadan az aşağı doğru kaldırırsanız cevapları görürsünüz.
Apple iPad kalem ile pahalı gelir ama işlemcisi güçlü!
Samsung'un tableti kalem dahil geldiği için ben Samsung derdim...

Kusura bakmayın onlara da baktım çogu kişi kalem üzerinde durmamış. IPad'in kalemi ayrı satılması sıkıntı değil. Siz neyi önerirdiniz.

Çok fazla bir performans derdiniz yoksa S10FE.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı