Geleceğe yönelik mi? İleride DDR5 ve AM5 çıkacak. Ben değiştiririm dediğiniz zaman bütün parayı basarsınız artık. Bu kadar fazla harcama aşırı gereksiz.
Ben hala anlayabilmiş değilim kasa zaten 750 lira gidip de diğer bileşenlere bir sürü para verilen bir sistemde 200-300 liralık kasa mı kullansın? Neden bu kadar takıldınız kasaya?
Ben hala anlayabilmiş değilim kasa zaten 750 lira gidip de diğer bileşenlere bir sürü para verilen bir sistemde 200-300 liralık kasa mı kullansın? Neden bu kadar takıldınız kasaya?
En ucuz AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 4.299,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 4.426,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
En ucuz XPG Core Reactor 850G-BKCEU 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Core Reactor 850G-BKCEU 850 W Power Supply özelliklerini incele, 4.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Phanteks Eclipse P400 Air Temperli Cam, Mesh Ön Panel, Mid Tower Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
En ucuz SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.448,96 TL'den başlayan fırsatları yakala!