20K hazır PC'de depolama için para kalmadı

3090 gibi bi karta OC abanmayacaksanız 850W'a gerek yok zaten, gelecege yatırım yapmıyorsunuz, yeni jenerasyon platformlar degişik bir ATX kablo platformu ile gelecek zaten (12V0).

Bir MSI MPG 650 rahatlıkla işinizi görür.

3070 Ti yeri geliyor 9200 liraya satılıyor. Geriye kalan şeyler de 10k edecek parçalar değil. Rezil bir sistem açıkçası.
En ucuz ventus 12.500 TL'ye bulunuyor. 9200 TL'ye düşsün bizzat ben alayım. Bu sistemin sıkıntısı işlemcinin 1000 TL daha pahalı olması, ekran kartının 10.300 TL olduğunu düşününce gene mantıklı. Bugün sinerjide Dual 3070 2 fanlı sistemi 17.300 TL'ye veriyor. Geil RAM'lerde çabası. Eğer daha iyi bir hazır sistem öneriniz veya toplama öneriniz varsa buyurun paylaşın. İnsanlar bilgilenmiş olur.

Son düzenleme:
2 hafta önce burda bangır bangır bağırdık 9800'e, 9500'e ve ardından 9200'e düştüğünde. Dikkat etmemek senin hatan olmuş.

Başlıklar:

Son düzenleme:
Bu arkadaş bugün alacakmış. Bana kalsa bu zamanda hiç bilgisayar alınmaz. Ben bugünün fiyatlarını attım arkadaşa, eğer arkadaş indirimli istiyorsa beklesin indirim kovalasın. Ama sistemi bir günde değil 1-2 ayda anca toplar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…