Hocam hazır sistem alacağım için 3 adet seçenek var sadece. Farklı kasa alamıyorum yani.Vento kasasının sağlam olmayan bir modelini görmedim şahsen.
Ben zalmanlı modeli seçerdim. Ekstradan bütçeniz elverirse işlemciyi 5600 yapmanız daha iyi olur. SSD'yi de 1 TB seçerseniz sistem daha uzun ömürlü olur.Hocam hazır sistem alacağım için 3 adet seçenek var sadece. Farklı kasa alamıyorum yani.
Bende öyle düşünüyorum hocam, teşekür ederim.Ben zalmanlı modeli seçerdim. Ekstradan bütçeniz elverirse işlemciyi 5600 yapmanız daha iyi olur. SSD'yi de 1 TB seçerseniz sistem daha uzun ömürlü olur.
Kanka ailem güvenmiyor siteden almama. Bir sorun çıkmasından korkuyorlar. Mecburen bende vatandan alacağım.Sistem kötü. Bunu 12400F yapıp alabilirsiniz.
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Eğer illa o eski, 3 yılına girecek kartlı sistemi almak isterseniz; Zalman daha iyi olur. Xigmatek pek PSU işinde başarılı değil, şimdi kötü PSU'lu gelmesin kasanın içerisinde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.