GlbFrank Picopat Katılım 27 Ağustos 2025 Mesajlar 167 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2025 #11 Yoneistaken dedi: Neden? 2. el olarak arkadaşa bizzat ben yardım edebilirim. Sarı sitede 3070 Ti'lı sistem toplanır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam riskli değil mi garantisiz ürün almak.
Yoneistaken dedi: Neden? 2. el olarak arkadaşa bizzat ben yardım edebilirim. Sarı sitede 3070 Ti'lı sistem toplanır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam riskli değil mi garantisiz ürün almak.
xennard Centipat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 445 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2025 #12 Yoneistaken dedi: Neden? 2. el olarak arkadaşa bizzat ben yardım edebilirim. Sarı sitede 3070 Ti'lı sistem toplanır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz. Yine de önermem para biriktirip güzel bir şey almak çok daha mantıklı. Aşırı bir acelesi yoksa tabii (olduğunu düşünmüyorum) GlbFrank dedi: Hocam riskli değil mi garantisiz ürün almak. Genişletmek için tıkla... Tabiki riskli.
Yoneistaken dedi: Neden? 2. el olarak arkadaşa bizzat ben yardım edebilirim. Sarı sitede 3070 Ti'lı sistem toplanır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz. Yine de önermem para biriktirip güzel bir şey almak çok daha mantıklı. Aşırı bir acelesi yoksa tabii (olduğunu düşünmüyorum) GlbFrank dedi: Hocam riskli değil mi garantisiz ürün almak. Genişletmek için tıkla... Tabiki riskli.
Michael_Kaiser Centipat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 4.533 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer VDNKh Daha fazla Sistem Özellikleri 4070 Tİ SUPER R5 7500F Biostar x3d pro XPG Lancer Blade 16 GB Aigo Liquid DCS360 Zoko Amiral Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Philips Evnia 27M2N3501PA/00, ESPTiger Neon V2 - Moondrop Edition ND75 Mekanik klavye Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer 23 Eylül 2025 #13 GlbFrank dedi: Hocam riskli değil mi garantisiz ürün almak. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video ya bakabilirsiniz ama anakart tercihiniz ASUS B650 mr olarak değişmesi gerek
GlbFrank dedi: Hocam riskli değil mi garantisiz ürün almak. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video ya bakabilirsiniz ama anakart tercihiniz ASUS B650 mr olarak değişmesi gerek
xennard Centipat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 445 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2025 #14 Michael_Kaiser dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video ya bakabilirsiniz ama anakart tercihiniz ASUS B650 mr olarak değişmesi gerek Genişletmek için tıkla... İkini el 3070 almaktan daha mantıklı
Michael_Kaiser dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video ya bakabilirsiniz ama anakart tercihiniz ASUS B650 mr olarak değişmesi gerek Genişletmek için tıkla... İkini el 3070 almaktan daha mantıklı
Yoneistaken Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 2.710 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 5060 Ti 16 GB, R5 7500F, Hyper H411 Kule Tipi Soğutucu, Biostar 650MT, 32 GB 5600 MHz DDR5 RAM, 1 TB M.2 SSD 5000 Okuma/Yazma, 650W PSU, XPG Kasa. Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2025 #15 GlbFrank dedi: Hocam riskli değil mi garantisiz ürün almak. Genişletmek için tıkla... Değil. Temiz ürün bulursanız neden olsun ki? Bu fiyata tek hazır sistem olarak seçeneğin attığım sistem ama o sistem 3070 Ti'lı bir sistemden çok daha kötü.
GlbFrank dedi: Hocam riskli değil mi garantisiz ürün almak. Genişletmek için tıkla... Değil. Temiz ürün bulursanız neden olsun ki? Bu fiyata tek hazır sistem olarak seçeneğin attığım sistem ama o sistem 3070 Ti'lı bir sistemden çok daha kötü.
Michael_Kaiser Centipat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 4.533 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer VDNKh Daha fazla Sistem Özellikleri 4070 Tİ SUPER R5 7500F Biostar x3d pro XPG Lancer Blade 16 GB Aigo Liquid DCS360 Zoko Amiral Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Philips Evnia 27M2N3501PA/00, ESPTiger Neon V2 - Moondrop Edition ND75 Mekanik klavye Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer 23 Eylül 2025 #16 xennard dedi: Siz bilirsiniz. Yine de önermem para biriktirip güzel bir şey almak çok daha mantıklı. Aşırı bir acelesi yoksa tabii (olduğunu düşünmüyorum) Tabii ki riskli. Genişletmek için tıkla... Testlere bakılıp tercih yapılabilir teknoloji her şekilde şans işi zaten ve sadece ekran kartı 2. el olacak.
xennard dedi: Siz bilirsiniz. Yine de önermem para biriktirip güzel bir şey almak çok daha mantıklı. Aşırı bir acelesi yoksa tabii (olduğunu düşünmüyorum) Tabii ki riskli. Genişletmek için tıkla... Testlere bakılıp tercih yapılabilir teknoloji her şekilde şans işi zaten ve sadece ekran kartı 2. el olacak.