20k sistem önerisi

Şuan Vatan'da FP sistem yok. Ama haftada 1 çıkarıyor bu aralar. Acelen yoksa bekle derim bütçende 2 gün önce 12400F 4060 1TB SSD li sistemi verdiler. İtopya'ya bakarsak oradan şuan yine bir şey alınmaz. Değmez.

Şu an Vatan'da F/P sistem yok. Ama haftada 1 çıkarıyor bu aralar. Acelen yoksa bekle derim bütçende 2 gün önce 12400F 4060 1TB SSD'li sistemi verdiler. İtopya'ya bakarsak oradan şu an yine bir şey alınmaz. Değmez.

Hocam önerin için teşekkürler. Vatan da çıkan bu tarz sistemleri mağazadan alabiliyor muyuz yoksa internetemi özel oluyor?

Hocam önerin için teşekkürler. Vatan da çıkan bu tarz sistemleri mağazadan alabiliyor muyuz yoksa internetemi özel oluyor?
Geçen ki Web'e özeldi galiba tam hatırlamıyorum. Ama mağazaya özelde çıkarıyorlar. Yine arayıp sorman lazım. Takipte kal.
@Blackbeard Ha bu arada ekran kartı hariç parçaları sıfırda toplayıp sistem dizebilirsin. Sana kalmış toplama mı hazır mı istiyorsun.

Geçen ki Web'e özeldi galiba tam hatırlamıyorum. Ama mağazaya özelde çıkarıyorlar. Yine arayıp sorman lazım. Takipte kal.
@Blackbeard Ha bu arada ekran kartı hariç parçaları sıfırda toplayıp sistem dizebilirsin. Sana kalmış toplama mı hazır mı istiyorsun.

Hazır olursa iyi olur hocam ben laptop hariç pek anlamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı