20K'ya telefon önerisi

Bütçe
20000
Hocam 2025 yılında 25W gülünç geliyor. Xiaomi bu konuda çok iyi mesela, tabii bana göre. Benim için vakit önemli taktığım zaman en azından 1-1.5 saate dolsun telefonum.

Ama tabiki S24FE kamerası ve işlemcisi süper.

Bana göre 5 bin TL arkadaşın cebinde kalsın A56 alsın her iki telefonunda güncelleme zamanı aynı anda bitiyor sanırım. A56 6 yıl S24 FE 7 yıl alacak diye biliyorum. Zaten S24 FE 2024 model bir cihaz.

Sarj sureleri hemen hemen aynı. Denk cihazlar degiller S24FE cok daha iyi.

Screenshot_20250713_200608_Chrome.jpg

Hocam 2025 yılında 25W gülünç geliyor. Xiaomi bu konuda çok iyi mesela, tabii bana göre. Benim için vakit önemli taktığım zaman en azından 1-1.5 saate dolsun telefonum.

Ama tabii ki S24FE kamerası ve işlemcisi süper.

Bana göre 5 bin TL arkadaşın cebinde kalsın A56 alsın her iki telefonunda güncelleme zamanı aynı anda bitiyor sanırım. A56 6 yıl S24 FE 7 yıl alacak diye biliyorum. Zaten S24 FE 2024 model bir cihaz.

Biri 24 yılının neredeyse amiral gemisi diğeri ise 2025'in orta segmenti bu söylediğiniz yorum pek mantıklı değil ama tabii ki de her fikre saygım var.

Dediğim gibi
Sarj sureleri hemen hemen aynı. Denk cihazlar degiller S24FE cok daha iyi.

Eki Görüntüle 2534041
Zaten mesajda belirttiğim gibi: "Benim için vakit önemli taktığım zaman en azından 1-1.5 saate dolsun telefonum."
Biri 24 yılının neredeyse amiral gemisi diğeri ise 2025'in orta segmenti bu söylediğiniz yorum pek mantıklı değil ama tabii ki de her fikre saygım var.
Zaten hocam gerçekten S24 FE çok güzel bi cihaz o 3 kamera tasarımını çok seviyorum.

Şu konuyu ben açmıştım ancak sonradan fikrimi değiştim: 20.000 TL'ye telefon tavsiyesi

S24 FE hızlı şarj bakımından çok kötü. A56 3 hafta önce kesinlikle A56 alın bence.

Hızlı şarj mı dostum kafana taktığın şey bu mu hem bunu uzun ömürlü bir telefona diyorsun hem adam kamera ve oyun için öneriyor.

Kxy arkadaşımızın attığı gibi ortada bir fark yok.

s24fe oyun performanslarında biraz geri kalıyor gibi gördüm özellikle yabancılar poco x6 pro ile kıyaslıyolardı oyun telefonu diye kullanılıyor sanırım ama muadillerine göre geri kalan bi marka gibi geldi anlayan varsa özelliklerini az buçuk mala anlatır gibi anlatabilir mi

s24fe oyun performanslarında biraz geri kalıyor gibi gördüm özellikle yabancılar poco x6 pro ile kıyaslıyolardı oyun telefonu diye kullanılıyor sanırım ama muadillerine göre geri kalan bi marka gibi geldi anlayan varsa özelliklerini az buçuk mala anlatır gibi anlatabilir mi

S24FE oyun odaklı bir cihaz degil. Yinede oyun performansı olarak oldukca iyi ve tatmin edici bir seviyede. POCO gibi cihazlar tamamen oyun performansı odakli cihazlar karsilastirmak dogru degil. Hem kamera hem oyun performansı istiyorsan daha iyi secenek yok 25K bandinda.

S24FE oyun performanslarında biraz geri kalıyor gibi gördüm özellikle yabancılar POCO X6 Pro ile kıyaslıyolardı oyun telefonu diye kullanılıyor sanırım ama muadillerine göre geri kalan bir marka gibi geldi anlayan varsa özelliklerini az buçuk mala anlatır gibi anlatabilir mi?

Geride kalıyor derken o fiyata daha dengeli bir cihaz yok tek handikapı 25W şarj muhabeti S24 serisinde kullandigi işlemcinin çok az kırpılmış halini kullanıyor, yazılımı vs tartışmaya gerek yok kamerası idare eder zaten POCO X7 Pro falan alsan performans olarak kafa kafayalar sayılır, Samsung bu fiyata harbiden baba telefon satiyor.

Geride kalıyor derken o fiyata daha dengeli bir cihaz yok tek handikapı 25W şarj muhabeti S24 serisinde kullandigi işlemcinin çok az kırpılmış halini kullanıyor, yazılımı vs tartışmaya gerek yok kamerası idare eder zaten POCO X7 Pro falan alsan performans olarak kafa kafayalar sayılır, Samsung bu fiyata harbiden baba telefon satiyor.
Xiaomi 14T ile ne kadar fark vardır?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı