20Mbps internet için modem önerisi

SualpSener

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, AirTies 5343 kullanıyorum ve yeni bir modem bakıyorum. Bu işlerden hiç anlamıyorum nelere dikkat etmem lazım, önerisi olan var mı? İnternet 20Mbps ADSL (sanırım) ve bütçem maksimum 300. bu bütçeye 5GHz modem bulunur mu ve 20Mbps internete 5GHz almaya değer mi? Teşekkürler şimdiden.
Not: ADSL olup olmadığına modem arayüzünden baktım, bıraktığım görseldeki gibi gözüküyor. ADSL bu değil mi?

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    11,9 KB · Görüntüleme: 65
Kağıt üzerinde tüm istekleri karşılayan bu iki modem var 300 küsur lira civarı, bende 300 seviyelerinde modem bakıyorum kendime ama Tenda için ısınma sorunu çok okudum, ZyXEL için sorun okumasam da arayüz vs kısıtlı diye biliyorum. Gönlüm arkadaşların tavsiyesinden dolayı benim de varsın Wi-Fi 5 GHz olmasın, varsın Gigabit portu olmasın ama stabil güzel kullanabileyim diye Keenetic Omni DSL'den yana ama halen araştırıyorum.

peki sizce 200-250 bandına düşüp bunlardan birini alsam pişman olur muyum? Aslında ailem için alıyorum biraz da ben kabloyla bağlancam zaten ve şehir dışına gitme ihtimalim var o yüzden olabildiğince ucuza almak tercihim.

Peki sizce 200-250 bandına düşüp bunlardan birini alsam pişman olur muyum? Aslında ailem için alıyorum biraz da ben kabloyla bağlancam zaten ve şehir dışına gitme ihtimalim var o yüzden olabildiğince ucuza almak tercihim.

Bunlar arasından TP-Link olanı tercih ederdim tenda bende de var hiç verim alamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı