20TL’lik mause padler sağlam mı?

Hasanoguttt

Centipat
Selam iyi forumlar.
Ben bir mousepad alacağım. Sorum şu; sizce bütün mağazalarda 20 TL olan XL mousepadler işe yarar mı? Herhangi bir sağlık sıkıntısı veya çabuk dikişleri atma olayı var mıdır?
Eğer öyle olayları varsa SteelSeries QCK medium almayı düşünüyorum. Ama o para da gözüme geliyor açıkçası bir mousepad için.
Var mıdır 20 TL civarı sağlam mousepad öneriniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
50 TL’ye markasız alıcağıma ya ss qck medium Ya da monster XL mause pad alırım diye düşünüyorum daha mantıklı değil mi
Benim zaten Adata XPJ İnfarex M10 ve R10 setim var. Bu mousepad'i masayı korusun diye örtü niyetine aldım. Mouse setimdeki Mousepad'a gerek yokmuş gayet iyi kayıyor üzerinde. SS modeline gerek yok yani. Her ekipmana para veririm ama mousepad'in ucuz modeller ile daha sağlam oluşu dışında hiçbir kullanım farkı olduğunu düşünmüyorum.

Teşekkür ederim yardımın için. Bakacağım araştırıp bugün veya yarın alırım.

Yanlış hatırlamıyorsam 25-30 arası bir fiyata almıştım. 70x30 diye hatırlıyorum. 5 ay kullanıldı bir problem yok sadece mesela dirseğinizi sürttüğünüz yer hafiften böyle renk atar gibi oluyor. Silmeyi denemedim orası için ama teknik olarak bir kullanım sorunu oluşmadı. Velhasıl alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…