20TL'ye kadar oyun önerisi

Emrovw

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar son yaşanan olaylardan sonra Papara'ya çok güvenim kalmadı. Papara hesabımda 10 20 TL gibi bir para var boşa gitmesin diye en azından küçük bir oyun alıp sonra hesabı kapatırım dedim. Platform fark etmez önerileriniz varsa beklerim.

Arkadaşlar selamlar son yaşanan olaylardan sonra Papara'ya çok güvenim kalmadı. Papara hesabımda 10 20 TL gibi bir para var boşa gitmesin diye en azından küçük bir oyun alıp sonra hesabı kapatırım dedim. Platform fark etmez önerileriniz varsa beklerim.

Papara'nın suçu yok diyebiliriz cüzdan uygulamalarının genel olarak kaderi bu şekilde, en uzun süre açık kalmayı başaran tek cüzdan uygulaması kullanılır onun harici Technopat Sosyal indirim kısmında güzel oyunlar var.

Papara'nın suçu yok diyebiliriz cüzdan uygulamalarının genel olarak kaderi bu şekilde, en uzun süre açık kalmayı başaran tek cüzdan uygulaması diyebiliriz kullanılır onun harici Technopat Sosyal indirim kısmında güzel oyunlar var.

Aslında paparanın da suçu var adamlar uygulamada şans oyunları sekmesi ekleyip yasa dışı siteler ekledi :d ,teşekkür ederim önerin için.

Teşekkürler bu oyuna da bakarım :)

Bu oyunlar beni çok saran tarzlarda değil ama göz atarım yine teşekkürler :)

Aslında paparanın da suçu var adamlar uygulamada şans oyunları sekmesi ekleyip yasa dışı siteler ekledi :d ,teşekkür ederim önerin için.

Teşekkürler bu oyuna da bakarım :)

Bu oyunlar beni çok saran tarzlarda değil ama göz atarım yine teşekkürler :)
Yarın Epic Games'te Tomb Raider indirime girerse almanızı öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı