Merhaba arkadaşlar. 20-21k liralık RDR2, God of War, Last of Us gibi oyunları yüksek ayarlarda oynatacak bir masaüstü arıyorum. Ne tavsiye edersiniz? Çok teşekkür ediyorum şimdiden.
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
ULTIMA-DUAL3070 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 ve ASUS TUF RTX 3070 ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
SHIFTDELETE-SD3 oyuncu bilgisayarı INTEL i5-12500 ve ASUS tuf RTX 3070 ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
Güzel toplamışsın hocam. Ben de bunun Ryzen 5 5600 hali yerine i5 12400f halini kullanıyorum. 2K monitör seçmeniz avantaj olur. RAM'i de en az 16gb alın.
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQ 27" 1 ms WQHD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQ 27" 1 ms WQHD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 11.286,35 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
En ucuza f/p 2K monitör bu.
Ek olarak o fiyata bundan bence daha güzel olan NZXT kasa bulabilirsiniz.
Güzel toplamışsın hocam. Ben de bunun Ryzen 5 5600 hali yerine i5 12400f halini kullanıyorum. 2K monitör seçmeniz avantaj olur. RAM'i de en az 16gb alın.
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQ 27" 1 ms WQHD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQ 27" 1 ms WQHD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 11.286,35 TL'den başlayan fırsatları yakala!