21.000 TL sistem önerisi

RAJA LEGEND

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sizce bu sistem nasıl? 1080p oyun 3D çizim ve yayın için kullanmayı düşünüyorum.
Not: Kendim topladım.
AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci
ASUS Prime B450M K II AMD AM4 DDR4 Micro ATX anakart.
Sapphire RX 6700 Pulse 11321-02-20G 160 Bit GDDR6 10 GB Ekran Kartı
Patriot Viper Steel Dual 16 GB (2X8) 3200 MHz DDR4 PVS416G320C6K Ram X2.
MLD M300 MLD22M300P13-1000 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD
GameBooster GB-F3107B 4 ARGB Fanlı 650 W ATX Bilgisayar Kasası
Toplam fiyat: 21.300 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kötü sistem. GameBooster PSU çöp, MLD SSD çöp. Çizim ve yayın için NVIDIA kart almak daha mantıklı.

Fiyat da aşırı pahalı. Bu sistemin işlemcisini R5 5600 yapsanız 18K tutuyor mesela:

R5 5600 değişimi ile bu daha iyi:

Hazır sistemler daha iyi olur sizin için aynı hatayı bende yaptım pişmanım.

Kötü sistem. GameBooster PSU çöp, MLD SSD çöp. Çizim ve yayın için NVIDIA kart almak daha mantıklı.

Fiyat da aşırı pahalı. Bu sistemin işlemcisini R5 5600 yapsanız 18K tutuyor mesela:

R5 5600 değişimi ile bu daha iyi:

Neden NVIDIA ? AMD son dönemlerde baya başarılı diye duymuştum.

Neden NVIDIA? AMD son dönemlerde bayağı başarılı diye duymuştum.
AMD oyun dışında çöp. NVIDIA kartlar oyun + iş amaçlı daha başarılı. Ayrıca Ray Tracing, Frame Generation, DLSS, Reflex gibi her türlü teknolojide NVIDIA'nın eli çok güçlü. Sürücü stabilliği açısından da NVIDIA daha iyi. RX 6000 serisi eski seri. Güncel olarak 7000 serisi var. RTX 4000 serisi daha mantıklı.

Ha illaki AMD alacaksan attığım ilk sistemi al. Daha iyi, daha ucuz. Senin topladığın sistem çöp ve pahalı.

Hangisni istiyorsanız onu alın.
Sizce ne derece bir fark var. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz

AMD oyun dışında çöp. NVIDIA kartlar oyun + iş amaçlı daha başarılı. Ayrıca Ray Tracing, Frame Generation, DLSS, Reflex gibi her türlü teknolojide NVIDIA'nın eli çok güçlü. Sürücü stabilliği açısından da NVIDIA daha iyi. RX 6000 serisi eski seri. Güncel olarak 7000 serisi var. RTX 4000 serisi daha mantıklı.

Ha illaki AMD alacaksan attığım ilk sistemi al. Daha iyi, daha ucuz. Senin topladığın sistem çöp ve pahalı.
Anladım teşekkürler bilgi için.

Sizce ne derece bir fark var. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz.

Ben olsam RTX4060'lı sistemi tercih ederdim sizi üzmez bende RX 6650 XT kullanıyorum ben aynı paraya rtzx 4070'li sistem alabiliyordum gençlik hevesine bunu aldım ama bildiğim kadarıyla NVIDIA daha kaliteli önceden NVIDIA kart kullanıyordum memnundum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı