21.203TL monitör dahil sistem toplama önerisi

Bütçe
21203

AppsTRDesign

Femtopat
Makaleler
2
Yer
Adana
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Intel i5 12400f
Ram: Team T-Force Vulcan 2x16 6400
GPU: AMD RX 580 8GB
SSD: Kioxia Exceria Plus 7300/6400
MB: MSI MB Z790 WIFI 7200 OC
Meslek
Web Tasarım
Yaşanılan ekonomik zorluklar ve bilgisayar parçalarının pahalı olması nedeniyle tüm bilgisayar toplayanlar zorluklar yaşıyor. Burada amacımız bütçe dostu F/P ürünlerini bir araya getirmek olacaktır. 07.03.2024 tarihinde yeni bir bilgisayar topladım. Burada sizlerle toplamış olduğum bilgisayarı sizlerle paylaşmak istiyorum. Değerli yorumlarınızı söylerseniz memnun olurum.

Bilgisayar bileşenleri:

İşlemci:
i5-12400F 4.40 GHz 6 çekirdek 18MB 1700p - 4868 TL.
anakart: Gigabyte H610M h DDR5 5600MHz 1700p mATX anakart - 2963 TL.
RAM: Kingston Fury Beast DDR5 16 GB(2x8GB) 5600MHz CL36 - 2400 TL.
ekran kartı: Jieshuo AMD Radeon RX 580 8 GB 256 bit GDDR5 renkli RGB fan - 3645 TL.
SSD: Ezcool 480GB SSD S280-480GB 3D NAND 2, 5" 560-530 - 960 TL.
monitör: Xiaomi Redmi rmmnt215nf 21.5" 75Hz 6ms Full HD monitör - 2429 TL.
kasa: gameforce xmesh 4x120mm Rainbow fan oyuncu kasa - 1268 TL.
soğutucu: powerbost noble 120 Liquid CPU cooler Intel 1700, AMD AM5 - 1200 TL.
PSU: gameforce GF700 700W 80+ Bronze - 1470 TL.

Toplam fiyat: 21.203 TL.
Not: tüm bileşenler DDR5 üzerine alındı. Full paketli sıfır fiyatlardır.

Son düzenleme:
Olmayan tarafı yazarsanız sevinirim. İleride ekran kartını revize edebilirim. Şimdilik bütçem dahilinde bunu yaptım üstat.

PSU olmamıs, monitör olmamıs, ekran kartı olmamıs, SSD olmamıs, kasa olmamıs, sogutucu olmamıs, RAM olmamıs.

Başlığı moderatör mü değiştirdi? Yani moderatör değiştirdiyse konuyu bir zahmet okusun sonra kızıyorlar birde.

Sistem genel olarak olmamış kasa, soğutucu, PSU hepsi leş markalar ve RX 580 artık kalmadı. Birde Mart ayındayız nasıl Nisan ayında sistem topluyorsun gelecekten mi geldin?

PSU olmamıs, monitör olmamıs, ekran kartı olmamıs, SSD olmamıs, kasa olmamıs, sogutucu olmamıs, RAM olmamıs.
Dostum sen öner 21000 TL'ye teşekkür ederim.
Başlığı moderatör mü değiştirdi? Yani moderatör değiştirdiyse konuyu bir zahmet okusun sonra kızıyorlar birde.

Sistem genel olarak olmamış kasa, soğutucu, PSU hepsi leş markalar ve RX 580 artık kalmadı. Birde Mart ayındayız nasıl Nisan ayında sistem topluyorsun gelecekten mi geldin?
Bütçe dahilinde yaptım dostum yani elimde elbet geniş bir hacim olsa daha iyisi olur. 2. el yapmak istemedim. Yoksa daha farklı sistem yapabilirdim. Teşekkür ederim cevabın için. Mart yazacaktım nisan yazılmış bu kadar. RX'in GDDR5 yeni versiyonu. Revize edilmiş güncel olanı. Tabi daha iyi alternatif bütçe işi dostum. Teşekkür ederim yorum için.

Bu verdiğin ddr4 ve 4600 ve monitör eksik. DDR4'ler eskide kaldı. İlerde revize etmesi zor. Yine de teşekkür ederim.
Aynı monitörü koysan aşağı yukarı aynı fiyata denk geliyor zaten. Şimdi sen DDR5 ve 5600MHz RAM yapacan diye şu kadar FPS kaybettin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Zaten yani koyduğun güç kaynağının her an patlamaya hazır bir model olduğunu söylemiyorum bile.

Bu saaten sonra hayırlı olsundan başka birşey demek düşmez ama gerçekten çok kötü yapmışsın iade etme şansın varsa kesinlikle etmelisin.

Aynı monitörü koysan aşağı yukarı aynı fiyata denk geliyor zaten. Şimdi sen DDR5 ve 5600MHz RAM yapacan diye şu kadar FPS kaybettin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Zaten yani koyduğun güç kaynağının her an patlamaya hazır bir model olduğunu söylemiyorum bile.

Bu saaten sonra hayırlı olsundan başka birşey demek düşmez ama gerçekten çok kötü yapmışsın iade etme şansın varsa kesinlikle etmelisin.

Eyvallah önerin için teşekkür ederim dostum. Senin için aynı konuya fps çekimi yapacağım. Ve karşılaştıracağım. Ben zaten oyuncu değilim. İş yapıyorum program vs. O nedenle eskiyen pc'yi sattım bunu topladım. Elbet de daha iyileri var lakin herşey bütçe ile alakalı. Benimki sadece öneri en iyisi bu demek değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı