21.5'' Freesync Monitör Tavsiyesi

lazfirtuna

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda monitör almayı düşünüyorum bu yüzden sizin de fikirlerinizi almak istedim. Öyle sık parça değiştiren birisi değilim ve şu anki monitörümü de uzun zamandır kullandığım için ileriye dönük bir monitör almak istiyorum. Bu yüzden AMD Freesync destekli ve 21.5'' boyutunda bir monitör almaya karar verdim. Sonunda iki monitör arasında kaldım.
1. AOC G2260VWQ6 (AOC 21.5" G2260VWQ6 1 ms Full HD ABL HDMI FreeSync GAMING MONITOR)
2. ViewSonic VX2257-MHD (VIEWSONIC 21.5”" VX2257-mhd AMD FreeSync™ 75 Hz 1MS GAMING MONİTÖR)
İnternette araştırdığım kadarıyla iki monitör arasında ciddi farklar yok. Bazıları AOC'u önerirken bazıları ViewSonic daha iyidir diyor. Ben yinede sizlerin bir fikrini almak istiyorum. Ama asıl sormak istediğim soru fiyatlarla alakalı. Yaptığım fiyat listesini de şu şekilde yazıyorum:
AOC (Vatan 727 TL - HepsiBurada 686 TL - GittiGidiyor 652 TL - İnceHesap 627 TL - Amazon.com.tr 506 TL)
ViewSonic (Vatan 645 TL - HepsiBurada 640 TL - İnceHesap 630 TL - Amazon.com.tr 545 TL)
Amazon.com.tr'deki fiyatlar kargo ve vergi dahildir. Ama 100-150 tl fark için yurtdışından almaya değer mi diye merak ediyorum. Çünkü garanti sıkıntısı filan olursa yurt dışına geri göndermek gerekiyor diye biliyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…