21,5 gün devamsızlıkla kalınır mı?

Chotsu

Hectopat
Yer
Konya
Daha fazla  
Merhaba. Benim okulda 21,5 gün devamsızlığım var. Normalde gitmediğim günler hep rapor aldım hasta olduğum için. Arada dersimiz de boş olunca hoca gönderiyor ama çoğunlukla boş derste beden yapıyoruz evine gidenler de var. Yani ben şimdi 1 hafta boyunca gitmediğim için kalıyor muyum? (1 hafta raporluydum) o 11,5 gün boyunca dersler boş olunca gidiyordum. 1 hafta raporlu devamsızlıktan sonra bir yere gitmiştik orada özürlü devamsızlık olduğu için sildiremiyoruz. Mecburduk gitmeye.

Eğer ortaokuldaysanız şök'e kalırsınız. Notlarınız ortalamaysa ve çok serseri bir tip değilseniz geçiriyorlar genelde.

Özürsüz devamsızlık önemli olan.

Özürsüz ve özürlü devamsızlığın nedir?
Yani bilmiyorum ama bir 5 6 gün vardır gerisi hep raporlu.

Bir de biryere gittiğimizde rapor alamamıştık işimiz çıkmıştı o yüzden izin alamadık. İzin almak için raporumuz olması gerekiyormuş.

Özürsüz 10'u geçmiyorsa toplam da 30 değilse sorun olmaz.
Yani şuan kalmıyorum değilmi?

Bir de bu gün yoklama aldılar ama tek bir hoca yoklama aldı ben de öğlen geldim yani yarın dahil son 2 hafta gitmesem yok yazılır mıyım?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…