Hocam, çok etkileyici konuştunBuna değmez diyen hamburgeri de patatessiz yiyordur. 21.5 inch monitör kullanmak bir meslek olsa ve aylık 300 tl maaş verseler yine kullanmam. Kendine bir iyilik yap hocam.
Uğraştırmayacak bir geçiş ise tavsiye ederim geçmenizi.
Bir kere diğer ilçedeki kargoya gidip gelmem gerekecek, bir hafta boyunca da kare monitörü kullanırım. Başka bir uğraşı yok.Uğraştırmayacaksa, geçişe değecektir.
Özellik olarak farkı yok ama ekran boyutu arasında monitör karşılaştırmasına baktım da ben olsam 23,8 alırdım.
1080p için maksimum büyüklük deniyor genelde. Piksellerin yoğunluğu az olduğu için pikselleşme olabiliyor. Eğer uzaktan bakıyorsanız bir sorun olmaz ancak yakından bakıyorsanız pikselleşmeyi görebilirsiniz.Arkadaşlar, 27 inç için ne düşünüyorsunuz?
Var ol. Bir şeyler izlerken yaklaşık 80 santimetre uzaktayım. Yalnız ders çalışırken masanın durumundan ötürü yaklaşmak gerekiyor.1080p için maksimum büyüklük deniyor genelde. Piksellerin yoğunluğu az olduğu için pikselleşme olabiliyor. Eğer uzaktan bakıyorsanız bir sorun olmaz ancak yakından bakıyorsanız pikselleşmeyi görebilirsiniz.
Teşekkür mahiyetindeydi. Derler ya "Sağ ol, var ol." diye.Ben de tam bilmiyorum kaç santimetre uzaklıkta olmanız gerektiğini. Bilen bir kişi cevaplar.
Mesajınızın başındaki ''Var ol.'' yazısını anlamadım bu arada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.