21.5" monitör önerisi

sevimsiz57

Hectopat
3000 liraya kadar bütçem var. Kullanip da memnun olduğunuz, görüntüyü canlı gösteren 21.5 inç 1 ms olan monitör var mı?

Dostum adam 1 ms istiyor 5 ms monitör öneriyorsun hatta IPS bir monitör ms değeri aslında gerçeği 5tende yüksek.

Umarım şaka yapıyorsundur. Ciddiye almak istemiyorum çünkü.
1 ms tepkime veren dünya üzerinde henüz IPS-TN-VA panel monitör üretilmedi.
Üstlerinde yazan 1 ms satış stratejisi oluyor. Bunlara inanmayın.

Our Monitor Motion Tests: Response Time buradan da bakabilirsin hangi monitörler kaç ms veriyor.

Bu baktığın benim önerdiğim 100Hz olan modeli. Şu an konuda konuşulan MSI'ların hepsi aynı familyanın ürünü zaten.
Benim önerdiğim true 8 bit panele sahip en büyük artısı budur. Fakat tipik kullanıcı için fark yaratmaz. MS olayını da takılmayın diğer arkadaş gibi. Çünkü bu tip monitörler oyun için tasarlanmamıştır. İstesen de düşük ms alamazsın.

Dostum adam 1 ms istiyor 5 ms monitör öneriyorsun hatta IPS bir monitör ms değeri aslında gerçeği 5tende yüksek.

Rtings'deki monitör incelemelerine bakmanı öneririm. Ortalama böyle bir monitörün 30ms tepki süresi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…