21.5" monitör tavsiyesi

Pharmacist07

Hectopat
Arkadaşlar selamlar. Dükkanımda kullanmak üzere monitör almak istiyorum. 21.5" boyunda olmak zorunda, çünkü yeri ona göre yaptırdım. Ayda sadece 5 saat kadar oyun oynuyorum. Daha çok ofis işleri için kullanıyorum. TN panel istemiyorum. Birkaç tane model arasında kaldım. Hem bağlantı adresini paylaşacağım modeller, hem sizin de bunlar dışındaki tavsiyelerinize açığım. Bir de bu kullanım için VA panel mi yoksa IPS panel mi tercih etmeliyim.

Bütçe artarsa çok güzel monitör artmazsa;
Attığın Lenovo modelde güzel.

Bir de böyle bir ürün buldum.
Bütçe artarsa çok güzel monitör artmazsa;
Attığın Lenovo modelde güzel.
Hocam Lg 24'' olduğu için sığmaz masamızda ki bölmeye. Eczanede kullanılacak, banko arkasında. Yerleri 21.5 göre kestirildi.

Arkadaşlar selamlar. Dükkanımda kullanmak üzere monitör almak istiyorum. 21.5" boyunda olmak zorunda, çünkü yeri ona göre yaptırdım. Ayda sadece 5 saat kadar oyun oynuyorum. Daha çok ofis işleri için kullanıyorum. TN panel istemiyorum. Birkaç tane model arasında kaldım. Hem bağlantı adresini paylaşacağım modeller, hem sizin de bunlar dışındaki tavsiyelerinize açığım. Bir de bu kullanım için VA panel mi yoksa IPS panel mi tercih etmeliyim.

LG olanı kendim kullanıyorum memnunum.Renkleri gayet güzel veriyor.Açı ayarı da var monitörde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı