Sistem toplamayı düşünüyorum. Şu an ekran kartı hariç yaklaşık 21.500 TL civarında tutuyor. Parçaları kaliteyi çok düşürmeden ama bütçeyi aşmadan toplamaya çalıştım (anakart giriş seviye). Ekran kartını büyük ihtimalle gelecek ay ekleyeceğim. Şimdilik sadece görüntü veren geçici bir kartla idare edeceğim.
Amacım sadece 2K çözünürlükte oyun oynamak.
Sizce aşağıdaki sistemde bir uyumsuzluk ya da dikkat etmem gereken bir durum var mı?
7500F 7400Fden biraz daha iyi diye biliyorum yanlışım varsa arkadaşlar düzeltir benzer ücrete satılıyor ikisi de.
2K da oyun oynayacaksan zaten asıl önemli olan ekran kartı oluyor. Onu iyi seçmek lazım.
Ben bütçeyi işlemciye yatırmayı seçtim isteğiniz dahilinde daha düzgün bir anakart, 32gb ram kullanılıp 7500f de tercih edilebilir o daha çok geleceğe yatırım olur.
7500F 7400Fden biraz daha iyi diye biliyorum yanlışım varsa arkadaşlar düzeltir benzer ücrete satılıyor ikisi de.
2K da oyun oynayacaksan zaten asıl önemli olan ekran kartı oluyor. Onu iyi seçmek lazım.
Ben bütçeyi işlemciye yatırmayı seçtim isteğiniz dahilinde daha düzgün bir anakart, 32gb ram kullanılıp 7500f de tercih edilebilir o daha çok geleceğe yatırım olur.
parçaları ve markaları alanlarında en iyilerindfen biri olarak düşünüp ben seçip, düzenlettim sadece. işlemci 7500f olcaktı evet yanlışlıkla oldu o. daha uygunada toplanabiliyo aslında.