Konuya bıraktığım 29WL500-B'den vazgeçtim. Farklı bir 21:9 bulabilirsem onu alırım, bulamazsam klasik 16:9 alırım. İncelemelerine vs. baktım ve pek iyi bir model olmadığını gözlemledim.
Şu an kullandığım monitörün VA panelli olanı. Monitörümün tek sıkıntısı birazcık IPS Glow olduğuna göre bu VA panelli olanında sıkıntı çıkaracak pek bir şey görmüyorum. Çok iyidir her işinizi görür. Ancak, 30 inç ekran CS:GO için 2 tık büyük gelebilir bilginiz olsun.
Ya hocam birkaç gündür monitörleri inceliyorum ne alacağıma karar veremedim. Bütçem en fazla 4000'e çıkabilir o yüzden 1080p çözünürlüklere bakıyorum. Laptop ekranıyla beraber kullanacağım. Verebileceğiniz bir tavsiye var mı? 23-29" arası bakınıyorum. Oyun 1. önceliğim değil genellikle kod yazma ve günlük işler için kullanılacak.
Ya hocam birkaç gündür monitörleri inceliyorum ne alacağıma karar veremedim. Bütçem en fazla 4000'e çıkabilir o yüzden 1080p çözünürlüklere bakıyorum. Laptop ekranıyla beraber kullanacağım. Verebileceğiniz bir tavsiye var mı? 23-29" arası bakınıyorum. Oyun 1. önceliğim değil genellikle kod yazma ve günlük işler için kullanılacak.