4060 ile 4060ti fazla farkı yok ki desen ki 16gb modeli olsa tamam. bir de galax yani msi falan olsa anlarım. Galax geçmişi olan marka biliyorum ama bizim ülkemizde çok tanınmıyor ve evet rakiplerinden daha ucuz nedeni malzeme kalitesini daha ucuza kurtarıyorlar.
4060 ile 4060 Ti fazla farkı yok ki desen ki 16 GB modeli olsa tamam. Bir de Galax yani MSI falan olsa anlarım. Galax geçmişi olan marka biliyorum ama bizim ülkemizde çok tanınmıyor ve evet rakiplerinden daha ucuz nedeni malzeme kalitesini daha ucuza kurtarıyorlar.
bunu vade farksız kampanyası gelmeden önce aldım 6 taksit ile 24.5a geldi 24.5a bile daha iyisi yoktu tam olarak bu arkadaşın yazdığı yükseltemeler ile aldım kasayıda CMT 211a yaptım bi de kule tipi soğutucu aldım 35 derecede çalışıyo ortalama. valorant 500-350fps arası lolde +350fps alıyorum gayet yeterli.Gaming Gen'den B550M-K, CMT211A ve LPX yükseltmeleriyle Vulcan-4060Ti al.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.