Tam olarak ne için kullanacak onu da söylersen belki daha çok yardım alırsın. Mesela sadece office programları mı kullanacak ya da başka programlar kullanacak mı? Okul için laptop alanlar her ne kadar oyun oynamayacağım dese de bazı insanlar ayda yılda bir de olsa oyun falan oynar. Ya da hiç oyun oynamıyorlar ama bayağı uzun süre boyunca kullanabilmek için şu anlığına ihtiyaç duyduğundan birazcık daha iyi bilgisayar alırlar. Arkadaşın tam olarak ne diyor?Merhaba arkadaşlar. Üniversitede okuyan arkadaşım laptop almak istiyor fakat PC'den pek anlamıyor.
10K-20K arası laptop önerisi arıyoruz.
Lenovo'nun IdeaPad laptoplarını begenmış.
"lenovo laptop" için arama sonucu
Size en yakın MediaMarkt mağazamızda deneyimleyebileceğiniz daha fazla seçenek ve mağazaya özel tekliflerimizi bulabilirsiniz.www.mediamarkt.com.tr
Şu listeden veya başka bir listeden bize seçebileceginiz, önerebileceginiz laptop var mıdır acaba?
Teşekkürler.
Bunu alsın hemde 4gb rtx 2050 ekran kartı var bak aynısı medimarkt'da 25KMerhaba arkadaşlar. Üniversitede okuyan arkadaşım laptop almak istiyor fakat PC'den pek anlamıyor.
10K-20K arası laptop önerisi arıyoruz.
Lenovo'nun IdeaPad laptoplarını begenmış.
"lenovo laptop" için arama sonucu
Size en yakın MediaMarkt mağazamızda deneyimleyebileceğiniz daha fazla seçenek ve mağazaya özel tekliflerimizi bulabilirsiniz.www.mediamarkt.com.tr
Şu listeden veya başka bir listeden bize seçebileceginiz, önerebileceginiz laptop var mıdır acaba?
Teşekkürler.
Oyun oynuyorsa biraz para ekleyip bunu alsın 21.999 TL'ye RTX 2050 de var.
Oyun oynamıyorsa oradakilerden birini alabilir ama bence RTX 3050 almalı.
oyun oynamıyor ama dıgerlerınden daha ıyı performans verecekse söyleyebılırım ona bu daha iyi diye. ve digerlerıyle arasında çok fark var mı ? digerlerınden farkı neBunu alsın hemde 4gb rtx 2050 ekran kartı var bak aynısı medimarkt'da 25K
Ben sürekli hepsiburada ile alışveriş yapıyorum güvenilir yani zaten bu laptop'ın satıcısı hepsiburada.LENOVO Ideapad 3/Ryzen 5 5500H İşlemci/8GB RAM/512GB SSD/RTX 2050/15.6"/Win 11/Gaming Laptop 82K202A3TX Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LENOVO Ideapad 3/Ryzen 5 5500H İşlemci/8GB RAM/512GB SSD/RTX 2050/15.6"/Win 11/Gaming Laptop 82K202A3TX fiyatı ve özellikleriniwww.mediamarkt.com.tr
Yok hocam oyun oynamıyor sadece ders çalışmak ve YT de falan gezınmek ıçın.
Oyun oynamıyor ama dıgerlerınden daha ıyı performans verecekse söyleyebılırım ona bu daha iyi diye. Ve digerlerıyle arasında çok fark var mı? Digerlerınden farkı ne.
Dostum o zaman buna bak birde Hepsiburada fiyat olarak daha iyiYok hocam oyun oynamıyor sadece ders çalışmak ve YT de falan gezınmek ıçın
oyun oynamıyor ama dıgerlerınden daha ıyı performans verecekse söyleyebılırım ona bu daha iyi diye. ve digerlerıyle arasında çok fark var mı ? digerlerınden farkı ne.
Dostum o zaman buna bak bir de Hepsiburada fiyat olarak daha iyi
Aynı PC tek fark bu FreeDOS
Sırf Windows 11 yüklü olduğu için 5K daha pahalıya satıyor medimarkt.
LENOVO IdeaPad 1/Ryzen 7 5700U/ 8GB Ram/ 512GB SSD/ 15.6"/ W11/ Laptop 82R400QBTX Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LENOVO IdeaPad 1/Ryzen 7 5700U/ 8GB Ram/ 512GB SSD/ 15.6"/ W11/ Laptop 82R400QBTX fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemenwww.mediamarkt.com.tr
Hocam diğerlerinde ekran kartı yok çok fark var aralarında ekran kartsız bilgisayar almasın illa oyun oynar oynamasa bile 18'e ekran kartsız PC alacağına 20ye ekren kartlı alsın.
Ofis laptopu arayan kisiye 2050 onermek baya abes.Bunu alsın hemde 4gb rtx 2050 ekran kartı var bak aynısı medimarkt'da 25K
Ben sürekli hepsiburada ile alışveriş yapıyorum güvenilir yani zaten bu laptop'ın satıcısı hepsiburada.LENOVO Ideapad 3/Ryzen 5 5500H İşlemci/8GB RAM/512GB SSD/RTX 2050/15.6"/Win 11/Gaming Laptop 82K202A3TX Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LENOVO Ideapad 3/Ryzen 5 5500H İşlemci/8GB RAM/512GB SSD/RTX 2050/15.6"/Win 11/Gaming Laptop 82K202A3TX fiyatı ve özellikleriniwww.mediamarkt.com.tr
sen hangisini önerırsın hocam. kafana hangisi yatar bunlardanW11 icin 5K vereceğiz ama 20 bin liraya 8 GB RAM laptop alacağız oyle mi?
Ofis laptopu arayan kisiye 2050 onermek baya abes.
Attigimi alabilirsiniz, sosyalde incelemesi de var. Isinizi gorur. İnceleme: Lenovo Thinkbook 16 G6 ABP 21KK000WTR incelemesisen hangisini önerırsın hocam. kafana hangisi yatar bunlardan