21 bin TL bütçe ile laptop önerisi

preus

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Üniversitede okuyan arkadaşım laptop almak istiyor fakat PC'den pek anlamıyor.
10K-20K arası laptop önerisi arıyoruz.
Lenovo'nun IdeaPad laptoplarını begenmış.

Şu listeden veya başka bir listeden bize seçebileceginiz, önerebileceginiz laptop var mıdır acaba?
Teşekkürler.

Tam olarak ne için kullanacak onu da söylersen belki daha çok yardım alırsın. Mesela sadece office programları mı kullanacak ya da başka programlar kullanacak mı? Okul için laptop alanlar her ne kadar oyun oynamayacağım dese de bazı insanlar ayda yılda bir de olsa oyun falan oynar. Ya da hiç oyun oynamıyorlar ama bayağı uzun süre boyunca kullanabilmek için şu anlığına ihtiyaç duyduğundan birazcık daha iyi bilgisayar alırlar. Arkadaşın tam olarak ne diyor?

Bunu alsın hemde 4gb rtx 2050 ekran kartı var bak aynısı medimarkt'da 25K

Ben sürekli hepsiburada ile alışveriş yapıyorum güvenilir yani zaten bu laptop'ın satıcısı hepsiburada.

Yok hocam oyun oynamıyor sadece ders çalışmak ve YT de falan gezınmek ıçın

oyun oynamıyor ama dıgerlerınden daha ıyı performans verecekse söyleyebılırım ona bu daha iyi diye. ve digerlerıyle arasında çok fark var mı ? digerlerınden farkı ne

Hocam diğerlerinde ekran kartı yok çok fark var aralarında ekran kartsız bilgisayar almasın illa oyun oynar oynamasa bile 18'e ekran kartsız PC alacağına 20ye ekren kartlı alsın.

Dostum o zaman buna bak birde Hepsiburada fiyat olarak daha iyi

Aynı pc tek fark bu freedos
Sırf Windows 11 yüklü olduğu için 5k daha pahalıya satıyor medimarkt.

W11 icin 5K vereceğiz ama 20 bin liraya 8 GB RAM laptop alacağız oyle mi?

Hocam diğerlerinde ekran kartı yok çok fark var aralarında ekran kartsız bilgisayar almasın illa oyun oynar oynamasa bile 18'e ekran kartsız PC alacağına 20ye ekren kartlı alsın.
Ofis laptopu arayan kisiye 2050 onermek baya abes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…