21 bin TL'ye i5-13400F - RX 6750 XT sistem alınır mı?

Alınabilinir hocam fakat kasım'da daha iyi sistemlerin indirime düşeceği söyleniyor isterseniz biraz bekleyin.

Bugün ben aldım bayağı araştırdım 4060 Ti sistemlerle karşılaştırdım VRAM sıkıntı AMD'ye güveniyorsanız alın geçin güzel fiyat M.2'yi arttırın bence ben 16 GB RAM alabildim 32 bitmiş.

Alınmaz. Bu fiyata 4060 Ti sistemler oluyor.

Ben de onu düşünüyorum kasım indirimleri var daha iyi bir sistem denk gelir mi diye düşünüyorum.
DDR5 olması çok fark eder mi ben de istiyorum ama ille de olmalı mı çok fark var mı ki.

Ben de onu düşünüyorum kasım indirimleri var daha iyi bir sistem denk gelir mi diye düşünüyorum.
DDR5 olması çok fark eder mi ben de istiyorum ama ille de olmalı mı çok fark var mı ki.
Yani bence artık DDR5 olmayan sistemleri sıfır alıyorsanız 20k üstüne çıkmayın derim. Ayrıca bildiğim kadarı ile Intel tarafı soket değişecek. Bu sisteminin önünü tıklayabilir. AM5 tarafı daha avantajlı duruyor bu yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…