21 bin TL'ye kadar espresso makinesi önerisi

pinkward

Hectopat
Merhaba,

Evimde kullanmak için espresso makinesi alacağım. Tercihim tam otomatik olması çünkü kahve ayarını vs tutturamam diye korkuyorum. Öneriniz ne olur? Arkadaşımda Philips 5443/70 var 80 olan modeli çıkmış yeni hiç inceleme göremedim ondan bilemiyorum onu.

Sessiz çalışan makine yok diye düşünüyorum. Bütçem maksimum 21k o da ciddi değerse. Bazı makineler sütü sıcak vermiyormuş ben sütü bayağı sıcak versin istiyorum.

Öneriniz hangi makinedir? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beklentim nispeten sessiz olması makineler sessiz değil biliyorum ama çok da bağırmasın, kaliteli yapsın ve kahve çeşitliliği olsun.

Sessiz olmaz sonuçta bu tür makineler çekirdeği öğütür ardından hazneye yerleştirir suyu çeker vs. bunların en aza indirgenmiş hali bile sesli çalışır. Ses yerine kaliteli öğütme ve hazırlama yapan bir makine almak daha doğru tercih olur. Attığım makinelerden herhangi biri sizi asla üzmez kalabalık ortamlarda dahi size iyi hizmet verir. Siemens modelinin cappucinosu ve lattesi muazzam.

Az önce dışarı çıkıp espressolab'de cappucino büyük boy aldım. Resmen süt verdiler. İçerisinde kahve namına bir şey yoktu. Size attığım makinelerde böyle bir şeyle asla karşılaşmazsınız çünkü süt ve kahve oranını manuel ayarlayabilirsiniz bu sizi mutlu eder.

şöyle birşey de tercih edebilirsiniz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı