21 bin TL'ye RX 6800 sistem önerisi

WoozlY

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Sdn-Premium sistemi alacaktim fakat gerekli ozelleştirmelerle 23K oluyor ve bütçemi aşiyor. Siz Max 21k ile RX 6800 sistem toplayabilir misiniz?

@Merdo34
@messinicocugu
Hocalarim sizlerin de önerilerini almayi çok isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bütçe artarsa

Hocam PSU iyi midir sıkıntı çikarır mı?

Hocam peki FSP Hydro k 700W +80 Bronze mu yoksa sizin attiginiz mi daha iyidir? Sizin attiginiz daha iyi gibi duruyor ama sizce hangisi alınir?
Fiyatı daha yüksek ve modüler değil, tercih edilmesi için bir sebep yok, PK750D tercih edin.

Fiyatı daha yüksek ve modüler değil, tercih edilmesi için bir sebep yok, PK750D tercih edin.
Teşekkür ederim Hocam. Peki kasa olarak diğer hocamın attıgı kasayı mı yoksa Dark Diamond Pro Mesh mi almalıyım. İkiside aynı fiyat fakat hangisi daha mantıklı bilmiyorum.

Hocam peki FSP Hydro k 700W +80 Bronze mu yoksa sizin attiginiz mi daha iyidir? Sizin attiginiz daha iyi gibi duruyor ama sizce hangisi alınir?

Bunu tercih edebilirsiniz onun yerine. Daha iyidir. RX 6800'i beslemeye yeter.

Teşekkür ederim Hocam. Peki kasa olarak diğer hocamın attıgı kasayı mı yoksa Dark Diamond Pro Mesh mi almalıyım. İkiside aynı fiyat fakat hangisi daha mantıklı bilmiyorum.

Son düzenleme:
Siyahtan sonra beyaz da indirime girmiş, tercih edilebilir.
CC560 daha şık ve büyük bir kasa.

Hocam aslında Sapphire Pulse RX 6800 312 mm ve Dark Diamond Pro'da 320 mmye kadar GPU destekliyor. Ben DeepCool kasanın airflowunun sıkıntı oluşturacağını düşündüğüm için onu almaktan çekiniyorum. Ön tarafı mesh değil ayrıca :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…