Arkadaşlar biraz sohbet etmek istedim. 9. sınıfa yeni geçtim ve sınıftaki arkadaşlarıma bakmak istedim sınıfta 21 kız 7 erkek var sizce bu bana çok sorun olur mu? Biraz korkuyorum özgüvensizlikten değil sadece az erkek olduğu için.
Öncelikle şimdiden yeni eğitim öğrenim yılınız hayırlı olsun diyelim. Korkulacak bir şey yok. Başlangıç adına kendinizi çizdirecek (mecazen) kötü yanlarınızı (varsa) ön plana çıkartmayın ve hayatı günlük nasıl yaşıyorsanız öyle devam edin ama bundan da en önemlisi başlangıç için belli bir süre arkadaşlarınızı gözlemleyin. Her an her şey olabilir.
EBA'nın web sitesinden giriş yaptığınız zaman gruplara tıkladığınızda sınıfınız gözüküyor tek grup zaten üyeler falan yazıyor onun üstüne tıkladığında çıkıyor karşına.
Arkadaşlar biraz sohbet etmek istedim. 9. sınıfa yeni geçtim ve sınıftaki arkadaşlarıma bakmak istedim sınıfta 21 kız 7 erkek var sizce bu bana çok sorun olur mu? Biraz korkuyorum özgüvensizlikten değil sadece az erkek olduğu için.
Ben de 11. sınıftayken 22 kız 5 erkektik sınıfta. Ama neredeyse hiçbir gün 5 olamadık illa biri gelmiyordu. Bilmiyorum bence rahatsızlık veren bir durum olmamalı bu, karakter bazında değerlendirmek lazım.
Yolun açık olsun asker. İyi işler başarmanı umuyoruz. İşi tamamladıktan sonra karargaha dönmen gerekmiyor(!) Sadece kendin gibi takıl. Başkaları için kendini değiştirmeye kalkışma. En önemlisi kızların peşinden koşma. Geçiciler zaten.